Hirdetés

2022. július 1., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) petipetya


petipetya
nagyúr

Töltés közben ugyanazt a feszültséget adja le a telónak, mint a gyári kábel?

"nincs rá lezsóidő"

(#2) joghurt


joghurt
addikt
LOGOUT blog

"How to milk sheep..."

A tej élet, erő, egészség.

(#3) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

Vallás :U

Ha ennyire szép meg minden, akkor az alma miért nem használ jobb alapanyagot a kábelekhez?

(#2) joghurt ;]

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#4) ncc1701 válasza joghurt (#2) üzenetére


ncc1701
addikt

+1 :Đ

Én úgy vagyok vele, h ha vki prémium terméket vesz, akkor ne szarrágóskodjon, mosolyogva fizessen 7 ezret egy 250ft-os kábelért. Veszel egy rendesebb autót mondjuk 10M körül, akkor annak az alap szervize lesz 100eft. Suzukinak meg 30e. Ez van, ez a villantás ára.

(#5) D1Rect


D1Rect
félisten
LOGOUT blog

[Apple MFI Certified] BlitzWolf® Lightning To USB Cable 3.33ft/1m For iPhone 6 6Plus 5 5S iPad iPod
2300Ft

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

(#6) kali válasza Klaus Duran (#3) üzenetére


kali
legenda

nem használ rosszat, de ahogy sok más gyártó esetén, itt is vannak, akiknél a kelleténél jobban és/vagy hamarabb elhasználódik a kábel, bár ahhoz kell egyfajta szélsőséges használati mód is.
a samsung...stb. kábelek esetén is pont úgy adott a sárgulás és társai - még csak olcsónak sem mondhatók a csúcstelefonokhoz adott kábelek -, nem kell ezen csodálkozni, áram csordogál, munka van, melegszik...stb.

a cikkhez; ez az átalakítósdi nem mutat valami jól, amikor a telefonba van dugva, ráadásul hibalehetőség, ha csatlakoztatott állapotban kell épp telefonálni.

[ Szerkesztve ]

(#7) morgyi válasza ncc1701 (#4) üzenetére


morgyi
nagyúr

Én meg úgy vagyok vele hogy ha valaki prémium terméket gyárt akkor ne szarrágóskodjon gyártson hosszú életű kábelt. A régi ZTE-mhez kapott másfél méteres USB kábel annyit volt gyötörve hogy az valami hihetetlen és tökéletes, cserébe ronda fekete.

Meg ugye nem ártana az Úniós irányelveknek hála 2017-től az iPhone-on is megjelennie az USB töltési funkciónak. Akkor végre majd lehet tízmillió forrásból majd kábelt venni ami cseppet sem rosszabb minőségű mint a gyári.

(#6) kali nem kell ezen csodálkozni, áram csordogál, munka van, melegszik...stb.
Öcsém még szerencse hogy a falban a kábel nem mállott szét, meg az ütvefúró kábele is bírja már vagy 15 éve. Pedig azon nem csordogál az áram hanem konkrétan folyik, és tényleg melegszik.

[ Szerkesztve ]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#8) petipetya


petipetya
nagyúr

Egyetértek veletek. Nekem például fele ennyibe került a tartalék gyári OnePlus szalagkábel (munkahelyi töltéshez), és eléggé prémium minőségű.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#9) kali válasza morgyi (#7) üzenetére


kali
legenda

helyén kellene kezelni a dolgokat.
a falban is képes elhasználódni a kábel, az ütvefúród kábelét is biztos tudná valaki úgy használni, hogy betörjön...stb, ahogy a gyári iphone kábelt is sokan használják évek óta úgy, hogy semmi gond azzal.

[ Szerkesztve ]

(#10) morgyi válasza petipetya (#8) üzenetére


morgyi
nagyúr

Lehet venni USB kábelt HiFi cuccokhoz 70k-ért is. Vannak rétegek akiket totál hülyének lehet nézni.
De én azért még várom a szerelhető lightint apa csatlakozót ;]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#11) marositech


marositech
senior tag

Sohase értettem ezeket a jelenséget. :(
1st gen. iPhone óta soha nem találkoztam ilyennel, max. kábeltörés a páromnál, mert táskába bedobja összekötözés nélkül. (megjegyezném max. töltőfej hibával találkoztam, amit garival kicserélve)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#12) morgyi válasza kali (#9) üzenetére


morgyi
nagyúr

Miért is? Minőségi kábelt gyártani és méretezni lehet 500A áramtűrésre meg 2A áramtűrésre is. A vezető keresztmetszete nem befolyásolja azt, hogy szétrohadó megtörő burkolatot gyárts.
Dolgoztam autóipari kábelgyártás területén, és ott a kábelek nagyon is jó minőségűek. Kb. a Kindle-hez adott USB kábel olyan minőségű burkolatra, mint az autóiparban használt védőcső.
Bírja is mint az állat, pedig kapja a gyötrést rendesen.

Hidd el meg lehet csinálni, és 7000 Ft-ért elvárnám. Az eredeti kábel ugyan azon a szar dzsunkán készül mint a negyed annyiba kerülő utángyártott.
Fogj meg egy sima egy eres szilikonkábelt aminek olyan 600-700 forint métere anyagáron, na az nem törik meg a büdös életben sem.
Vagy nézz meg egy még reális árú 6-7k-s villanygitárhoz szánt kábelt. Az is kapja a gyűrődést rendesen. És kiváló minőség.
Az iPhone töltőkábelen érintésre érzem hogy szar. Az autóiparban amit mi használtunk kábelt, egy 10 centis darab olyan nehéz mint öt iPhone töltőkábel, és van annyira hajlékony. Vezető keresztmetszetre meg csak kicsivel vastagabb.

(#11) marositech
Akkor lehet neked még 1st genből megmaradt kábeled van. :D
Főnököm i5-höz kapott kábele fél év alatt mállott szét. Nem megtört, meg ilyenek a fizikai használatról, lemállott róla a burkolat.
Utána megvette a gyárit, ugyan így fél év kuka mert az meg megtört.
Utána leszarta vett egy utángyártott szart. Na az még mindig meg van neki.

[ Szerkesztve ]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#13) kali válasza morgyi (#10) üzenetére


kali
legenda

fordítsuk meg a dolgot; aki nem ért hozzá, az nem látja/ismeri a különbséget a minőségi(bb) és a kevésbé minőségi(bb) kábelek között, így nem feltétlenül az van hülyének nézve, aki a minőségibbet veszi.
mondanám, hogy a hifi témában elmagyarázzák neked hozzáértők, de inkább nem...

használtam már én is egy évig iphone kábelt, amin semmi nyoma nem volt annyi idő elteltével sem a problémának, ahogy használtam samsung vagy sony csúcstelefonhoz adott kábelt, ami 6 hónap környékén elkezdett kicsit sárgulni a töltőfej felőli végénél, mert ott melegedett legjobban, ez van...
az asszony az iphone 5c-jéhez adott kábelt 15 hónapos és nyoma sincs rajta problémának, pedig elég sűrűn használja.
más kérdés, a telefonokhoz adott kábeleket nem évtizedekre tervezték, mint a házak falaiba...stb. szántat.

[ Szerkesztve ]

(#14) morgyi válasza kali (#13) üzenetére


morgyi
nagyúr

mondanám, hogy a hifi témában elmagyarázzák neked, de inkább nem...

Inkább ne mond, nem vagyok kíváncsi a magyarázatra hogy egy hangfalkábelen mi kerül 70-80 ezer forintba, és miért van ráírva a bekötési irány, és mi történik a kábel "bejáratásánál" meg hogy miért is kell aranyozott méregdrága USB kábel. Meg hogy miért lesz szebb a kép a 10x drágább HDMI kábelen.

Láttam már cifra dolgokat, mértem is de egy csomó HiFi agymenésnek nulla alapja van. Az USB kábel is hülyeség. Arra más lenne a megoldás, de elsődlegesen az hogy nem a rohadt zajos USB-ről kéne megtáplálni a DAC-ot, meg leválasztani a digitális részt galvanikusan az analógtól meg stb...

aki nem ért hozzá, az nem látja/ismeri a különbséget a minőségi(bb) és a kevésbé minőségi(bb) kábelek között, így nem feltétlenül az van hülyének nézve, aki a minőségibbet veszi.
De pont hogy hülyének van nézve, ugyan úgy ahogy aki nem ért a TV-khez átbasszák a boltban, aki a pc-hez átbasszák a boltban, aki a telefonhoz stb...
Az egész fogyasztói társadalom erre épül.

Ha úgy lenne ahogy mondod, hogy senkit sem akarnak átbaszni, korrekt a tájékoztatás, és a drágább = jobb, akkor semmi értelme lenne ilyen teszteknek mint amit pl. a PH! vagy a MA! csinál.

Ne értsd félre, nem azt mondom hogy az iPhone kábel szar, ugyan annyit ér meg minőségre is ugyan az, mint a Sony, Samsung stb... töltő kábelek. Meg ugyan az a minőség mint az utángyártott 2000Ft-os. Nekem a pofátlan 7000 Ft-os árával van bajom.

[ Szerkesztve ]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#15) Klaus Duran válasza kali (#6) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Samsung :U

HTC 2 év után semmi baja.
Ha példákat hozol fel akkor olyat válasz ami tényleg prémium. ;]

Annak a 7000ft-nak a 90% marketing+profit.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#16) kali válasza morgyi (#14) üzenetére


kali
legenda

aki kellő szinten ért hozzá, azt nem lehet hülyének nézni - amikor például a hallás mellett műszerrel is kimutatható a különbség, ott nincs miről beszélni -, itt bukik a véleményed, de ettől persze nem muszáj elfogadnod az ellenkezőjét, a te dolgod, csak ahogy te "lehülyézed" ez alapján az emberek egy hányadát, úgy történik ez meg fordított irányban is, részint jogosan.

Klaus Duran; nem csak samsung - de a samsung házhoz kivonuló szervizese legalább szó nélkül cserélte sokaknak -, hanem sony...stb. is, a htc sem kivétel, a one témákban is találni problémát taglaló hozzászólást, a net már csak ilyen, nincs olyan gyártó, termék, típus, amire csak és kizárólag pozitív tapasztalatokat találni.

[ Szerkesztve ]

(#17) alkatraz3000


alkatraz3000
senior tag

2009 óta egyetlen Apple kabelem sem halt meg, soha. Koszosak lettek persze, de törés... Egyszer az adapterem halt meg (nem eltört vagy ilyesmi) azt meg 1 nap utan cseréltek.

Szóval a mondandóm lenyege, az igénytelenség es nem torodomseg a kábel sérülés oka.

[ Szerkesztve ]

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#18) morgyi válasza kali (#16) üzenetére


morgyi
nagyúr

Már ezerszer megfogadtam hogy nem állok le hifisekkel vitatkozni. Vaktesztre valamiért senki sem hajlandó kábel témakörben. Nem is értem miért. Műszeres méréseket meg amiket láttam, azok pont azt bizonyították hogy a minőségi reális árban mozgó kábelek (2000Ft/m körüli) ugyan olyan átviteli karakterisztikával rendelkeznek mint a méregdrága bekötési irányos vadulással megáldott társaik.

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#19) MineFox54 válasza morgyi (#14) üzenetére


MineFox54
őstag

Nekem Nokia microusb 5 év alatt, mára meghajlott csatival, nagyon meggyötörve, de működik, méghozzá tökéletesen!

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#20) morgyi válasza MineFox54 (#19) üzenetére


morgyi
nagyúr

Nálam anno a mini USB korszakban haltak rendszeresen a kábelek. Egy idő után az összes elkezdte ledobálni másodpercenként a rá csatlakoztatott fényképezőt mp3 lejátszót.

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#21) lezso6 válasza morgyi (#18) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA

Az irány a kedvencem. Az erősítőből váltóáram "jön ki". :D

Annyi biztos, hogy egy bizonyos szintű kábel az nem árt. Ha nagyon drága rendszered van, akkor annak megfelelő kábel kell. De ahogy mész felfelé, egyre kisebb a különbség (eléred a forrás határait), s a végén már csak a placebo marad.

[ Szerkesztve ]

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#22) morgyi válasza lezso6 (#21) üzenetére


morgyi
nagyúr

Ezt mondom én is :D de a kábel bekötési iránya fontos mert nem mindegy milyen irányba polarizálódik a vezető a bejáratás során. Ezt hallottam.
Bizonyára tapasztalatlan vagyok még az elektronika világában, csak most fogok államvizsgázni a Kandón.

A HiFi topikok szinte már az Ezo TV szintjét súrolják.

De a Házimozi topikokban is vannak gyöngyszemek, meg a mesék a méregdrága HDMI kábel élesebb képéről, meg szebb színeiről.

A múltkori blogbejegyzésben a 70k-s itthon kézzel készült USB kábelen akadtam ki. A termék konkrétan gányul nézett ki, úgy volt összezsugorcsövezve. De magyarázták hogy a lámaszarban érlelt 50 éves vezető mennyivel tisztább hangokat eredményez. Egy USB kábelnél.

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#23) Simi87


Simi87
senior tag

Griffin 3 méteres kábel a speedshopban kb. 10.000.- szerintem engem is túl fog élni. Amúgy gyári kábelt még nem sikerűl tönkrevágnom.

(#24) letepem válasza Klaus Duran (#15) üzenetére


letepem
aktív tag

Nokia n97 töltölőét és tápkábelét használom a mai napig és semmi baja, sajnálom :O Nokia is megadta a módját, ami a tartozékokat illeti...
Semmi baja sincs, igaz fekete de a telefonjaim is mind feketék voltak, nem értem ezt az őrületet a fehér iránt...

látok, hallok, érzek és gondolkodom.

(#25) somogyib


somogyib
őstag

Jól értem? Egy (max 1000 Ft-os) micro USB kábelről van szó?

(#26) Klaus Duran válasza somogyib (#25) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

De EPŰL :Y :Y :Y

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#27) lezso6 válasza Klaus Duran (#26) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA

Átalakító kell a microusb után.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#28) somogyib válasza lezso6 (#27) üzenetére


somogyib
őstag

És mire kell alakítani? Type-c? (számomra ez nem derül ki...)

[ Szerkesztve ]

(#29) Klaus Duran válasza somogyib (#28) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Lightning [link]

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#30) lezso6 válasza Klaus Duran (#29) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA

Amúgy ez akkora baromság. Már az e-cigim is microUSB csatlakozós, tök jó, hogy amikor lemerül, kb bárhol tudok tovább pöfékelni közvetlenül a konnektorról, mivel microUSB-s töltője kb mindenkinek van. :D

[ Szerkesztve ]

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#31) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem semmi bajom a sima 5 kábelével. Ráadásul gyanúm szerint utángyártott, mert az eredetit megrágta a macska.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#32) Klaus Duran válasza lezso6 (#30) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Nekem a type-c tetszik igazán. Főleg hogy a Continumm-hoz adtak kábelt is.
Most van 2 type-c töltöm, egy normál usb és type-c kábelem. És egy mindkét végén type-c kábelem is. ;]

(#31) Ed3r_X_ Az a fránya FID megrágta a kábelt. :(

;]

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#33) lezso6 válasza Klaus Duran (#32) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA

Arra próbáltam rávilágítani, hogy van egy szabvány, de az alma szokása szerint külön úton megy.

A type-c persze, hogy jó, már alig várom, hogy elterjedjen, mert rohadtul idegesíteni szokott, amikor fordítva próbálom bedugni az USB-t. :U

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#34) morgyi válasza lezso6 (#33) üzenetére


morgyi
nagyúr

2017-től kötelező az EU-ban a micro USB töltés. Át kell rá állniuk. De remélhetőleg akkor USB-C-re állnak már át egyből.

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#35) Klaus Duran válasza morgyi (#34) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Én azt hittem hogy mar rég kötelező. Annak jobban örültem volna ha már a 2007- kötelező lett volna a 3,5jack-el egyetemben. Sony Ericsson :W

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#36) morgyi válasza Klaus Duran (#35) üzenetére


morgyi
nagyúr

Vehettél ahhoz is átalakítót ;] Amúgy min csodálkozol?

Az Unió tagállamainak 2016-ig kell majd helyi jogrendszerbe átültetnie a szabályt, a még nem átállt gyártóknak pedig további 12 hónap áll rendelkezésére, hogy igazodjanak. A folyamat egyébként jól mutatja, az EU bürokráciája mennyire lassan őrölő malom, a közös töltőszabvány bevezetésével kapcsolatos egyeztetések még 2009-ben kezdődtek - akkor úgy tűnt, 2011-re sikerülhet átverni az ezzel kapcsolatos szabályozást és kötelezővé tenni a gyártók számára az egységes töltők alkalmazását.

Jó hogy mára ki nem halt a micro USB... Ha még két évet vártak volna, már mindenen USB-C lenne. Akkor megbüntetnek mindenkit, vagy így vége az USB-C bulinak? Mert nem az EU-s előírás szerinti MicroUSB?

És most ugyan ez megy az EU-USA kereskedelmi megállapodással is. Amerikai oldalról tökös rafkós tanult gazember üzletemberek tárgyalnak, az EU felől meg begyöpösödött vén szivarok akik 8! évig kínlódtak egy egységes töltőszabvány bevezetésén.

[ Szerkesztve ]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#37) Armahun


Armahun
addikt

Kicsodát hozott neked ki a futár?
Talán ezt, nem öt.

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#38) alkatraz3000 válasza morgyi (#34) üzenetére


alkatraz3000
senior tag

Isten óvjon minket a micro usbtol. Remelem addigra a pletykákban olvasható több méterről is képes wireless töltés lesz.

"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"

(#39) Chaser válasza kali (#9) üzenetére


Chaser
titán

El tud, igen. Ha 2kW terhelhetőségűn nagyobbat tolnak folyamatosan. Egyébként nehezen. A sáomi' telefonom kb 1,5 éves, a töltőjéről több eszköz van töltve...érdekes semmi baja. Eppöl' tulajt többet ismerek, mind töltő mind kábel hullik náluk...biztos teljesen véletlen..vagy csak kényszer hogy vegyél újat:)

szerk: alkatraz3000 A telefonhoz külön vettem piston2 fülest...olyan ívet kap szegény hogy na..nekem még így is olcsóbb ha tönkremenne, mint mindig babusgatva elpakolni mert az sok idő. De nem ment tönkre:) Fake verziója amivel először át akartak qrni 3 hónapig élt ugyanilyen bánásmód mellett pedig minőséginek nézett ki az is...hát nem volt az.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#40) kali válasza Chaser (#39) üzenetére


kali
legenda

a saját és családi tapasztalatom tartom alapnak, mert tudom, hogy milyen módon vannak nálam/nálunk használva, ráadásul felváltva veszek különböző gyártós telefonokat.
ismerősi körben, tudtommal nem pusztult meg több iphone kábel, mint bármilyen más, de ez is biztos véletlen...
nem sokat érnek az ilyen "statisztikák".
a hangrendszeremben (morgyi kedvéért; nem hifi!) csak az erősítő; power consumption: 2700 watt :DD

[ Szerkesztve ]

(#41) Chaser válasza kali (#40) üzenetére


Chaser
titán

Ez nem statisztika csak érdekesség...statisztikát mobilos boltban dolgozó haver szokott mondani, mennyi eppöl' töltőt és kábelt visznek vissza...:) Közvetlen két ismerősnél meg vmelyik modell gombja ment szét a csudaájfonon'...az is elég gyakori betegség a srác szerint. Ebben a kategóriában ilyen sztem kicsit ciki.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#42) madgie válasza Chaser (#39) üzenetére


madgie
titán

Több, mint három éves itthon az iPad 4, szinte minden epöl cuccot a töltőjével töltünk, most kezd a kábel a csatlakozónál megtörni. Szerintem nem rossz, hogy csak ennyi idő után, bár az is hozzátartozik a történethez, hogy android oldalon nem kell attól félni, hogy három évig használsz valamit ;]

[ Szerkesztve ]

(#43) Chaser válasza madgie (#42) üzenetére


Chaser
titán

Megeshet hogy minőség ellenőrzés nem mindig úgy sikerül ahogy kellene. Vagy több gyártósor/beszállító van és kicsit random a minőség, megesik másoknál is. Nekem nem kéne eppöl'...inkább 3 évente legyen új telefonom ha azon múlik.

szerk: kali Lowend szegmensben nem ciki..elvárás:D Prémium szegmensben ultragáz. Főleg annál aki csak prémiummal foglalkozik. Magán vélemény...

Klaus Duran Akarod mondani töltök*töltők:)

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#44) kali válasza Chaser (#41) üzenetére


kali
legenda

bármilyen kategóriában ciki, de ez is olyan, hogy bármilyen más gyártós (csúcs)készülékre is találni a neten kellő számú panaszt, ez már csak ilyen dolog, hogy tökéletes semmiből sincs...
aki mozog mobiltelefonos szervizes/boltos körökben, az pontosan tudja, hogy szervizes/eladó függvényében is más és más "statisztikát" hallani, mert elfogultság, hozzáállás, érdekeltség...stb. függvényében szelektálnak.

[ Szerkesztve ]

(#45) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerintem most kéne abbahagyni a másik tábor b@szogatását.
Minden gyártónál vannak rosszul kivitelezett és hibásan gyártott termékek.
Lásd nemrég visszarendelt Apple és Microsoft töltök.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#46) madgie válasza Chaser (#43) üzenetére


madgie
titán

Hát persze, még véletlenül sem az, hogy az adott hibaszázalék itt több készüléket érinthet, mert iOS alapú készülék a piacon egyszerre max féltucat van, android meg kábé 47 ezer.

De amúgy szerintem ez is igényesség kérdése a legtöbbször, ha összegörcsölve betolom a farzsebbe a kábelt, akkor persze, hogy megtörik. Sem androidon, sem wp-m, meg ios-en sem ment tönkre soha gyári kábelem. Hovatovább utángyártott sz@rkínai is csak egyszer.

(#47) Chaser válasza madgie (#46) üzenetére


Chaser
titán

Neked nem ment tönkre...ennyi. De töltő mitől megy tönkre, azt nem lehet gyűrni?:) nem elfogult a srác..eppöl' b_zi konkrétan:D Mondjuk nekem teljesen minegy, nem vagyok rájuk gerjedve. Elvi kérdés..notebookjaik bejönnek..de már 4 kilo egy gépért amire 1 év garancia van mikor 100k-s foshom dellre 3. lol:D

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#48) ivana válasza morgyi (#12) üzenetére


ivana
Ármester

A kindle usb kábelek brutálisak, főleg a hdx-es, de az ereaderes se semmi, az előbbivel simán meg lehetne valakit fojtani olyan anyagból van.

(#49) morgyi válasza ivana (#48) üzenetére


morgyi
nagyúr

Ja a Paperwhite-hoz csomagolt USB kábel eléggé ipari. Mondom a gyárban láttam olyan burkolatot automotive termékben, alig lehet leszaggatni a vezetékről.

(#40) kali A osztály? ;] vagy koncertet erősítesz? :D

[ Szerkesztve ]

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#50) kali válasza morgyi (#49) üzenetére


kali
legenda

hc, mivel hangosítással is foglalkozom, illetve lemezlovaskodom is, ezért van komplett (mobil) fény- és hangtechnikám, ami itthon is megy néha, már amennyire a lakókörnyezet miatt megengedhető. :))

madgie; rosszul használod te is, törni és tekerni kell erőből, illetve az is fontos, hogy ne a csatlakozót, hanem a kábelt rángatva kell kihúzni a telefonból és a töltőfejből is! :O

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.