Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori.91
csendes tag
Sziasztok, sikerült beszereznem egy ilyen kártyát 4gb-os verzióban, és csak annyi zavar hogy a gyári programmal oc módbra kapcsolva 1368-ra emeli az órajelet. Nem piszkáltam bele semmibe gyárilag így megy éppezért tartok tőle hogy hamarabb megadja magát... de ettől függetlenül nagyon jó minden tekintetben, csak picit tényleg drága volt
járt hozzá pár játék ami kiengesztelt (AS4 Black Flag, Batman Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist, Metro: Last Light)
Nyáron meg majd kiderül hogy szuperál hosszú távú terhelés alatt a tf hűtő xDD -
Johni5
őstag
Nem rossz!Grat!Csak tele van hibával. "3DMark 11 Fire strike" meg a kistesója. De vazze az Nem 3DMark 11

-
toyone
őstag
(#5) TeeBee73
Ki kell hajtanom a 24/7-s AMD A6 5600k-m.(#6) SymbianOS
Nem sok különbség lenne.(#7) langward
Z87-ben az a kedvencem. -
Lomha 8V
addikt
Király írás, köszi!

Ui: És még az én Z87 PRO-mat firkálták a fekete-arany miatt. Hát ez sokkal csúnyább.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frissítettem,majd eltűnt minden OC menü a biosból. Új chip kellett, mert csak részben volt javítható. Röviden.
-
zolee5016
őstag
'eMeSI-ted...(elmesélted
)köszke....
Sokat vacilláltam..Msi vs Asus....utóbbinál kötöttem ki...és maradok egyenlőre....pedig kemény konkurencia a Gaming Series.... -
radi8tor
MODERÁTOR
Köszönjük a tesztet!
-
djdaniel
senior tag
Jó cikk!

Viszont a lap színe kifejezetten ronda, inkább hagyták volna simán feketén...
-
langward
tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Pont ezért vettem inkább az MSI MPOWER MAX-ot .
-
Azért az érdekelne, hogy ez mennyit dob egy játékon ha pl összehasonlítanánk az enyémmel. Már sandyról sem szabadott volna váltanom ivyre. Egyetlen jó döntés a 660TI volt mert legalább fele annyit eszik mint a 8800Ultra, de még a GTX580-bál is lényegesebben kevesebbet. A többi dolog felesleges volt.
-
TeeBee73
veterán
Másfél kilowattos Enermax táp?

Nem sz@rral gurigázol.
Köszi a tesztet!
-
energy4ever
addikt
Nem rossz iras, viszont en 1 kartyas rendszerekhez feleslegesnek tartom ezt a lapot.
-
rob83
aktív tag
Azért vannak sokkal jobban kinéző lapok is!
Az írást köszi!

-
Toyone for pres!

Na nízzük
Tuti remek írás lesz *-* -
Infinight
csendes tag
Nem semmi lap, az biztos! Mondjuk meg is kérik az árát. Ebből kifolyólag kicsit velősebb tuningra számítottam, amiből tudok ötleteket meríteni a hasonló konfigom túlhajtásához, de annyi baj legyen, ez egy gyorsteszt.

Köszi az összefoglalót, érdekes volt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
járt hozzá pár játék ami kiengesztelt (AS4 Black Flag, Batman Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist, Metro: Last Light)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tuti remek írás lesz *-*