Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
divergens
tag
Ez egy olyan lehetőség amit nem igazán hagyhatok ki, mivel teljesen ingyen tudok hozzájutni..És mivel egy adott összegbe bele kellet férnem, meg adott volt a választék...és nem lehetet csak újjat, meg hivatalosan..Két laptop azt hiszem meg felesleges. Szóval azért kíváncsi vagyok az Asusra mit tudd..Majd egyszer vissza térek az thinkpadra..Vagy:
Megyek itt az egyetem folyosóján, egy tip-top kis csaj egy zsír új thinkpad-al..na mondom ilyen barátnő kéne

Egyébként nekem is ram adta meg magát, bevittem a modult..5 perc múlva kezembe nyomtak egy másikat..Ennyi!
-
JoeYi
őstag
nemtudom, nekem msi -m van, de sejthetően nem rabszolgamunkával tudnak ilyen alacsony árat nyomni, hanem bizonyos gyártás közbeni dolgok elhagyásával. Legalábbis szerintem.
No meg egyszer eltévedtem egy szakszerviz honlapjára, akik toplistát csináltak abból, hogy milyen típusból mennyi járt náluk, és hát...
-
divergens
tag
Én használtan szereztem be anno a gépet! Kb. 165Huf vagy 155huf( nem emlékszem) volt 1év garival!Dilemában voltam, otthon eröltették, hogy újjat vegyünk pl.: fuji, stb. talán már ennyiért kaptam is volna..Első szempont a támogatás..Akkor olyan helyzetben voltam, hogy külföldre utaztam, diploma írás itthon..szóval kellet a masina...És nem csalódtam, (már leírtam t topikban) ilyen, gyors garival még nem találkoztam.
Most lehetőségem van egy ASUS F5R-AP233-ra ingyen lecserélni..(ma érkezik, majd egy minitesztet lehet összedobok) Kicsit tartok a váltástól..Ez ibm "egyszerű" masina..de nekem annyira a szívemhez nőt..komolyan..már, hiányzik...

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest