Hirdetés

2022. október 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Ívelt készülékház: (és a bs)

Miközben pont az amit milliószor hallunk, hogy néha pillantsunk messzebbre és közelebbre, mert az a természetes...

anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#2) sTERNI


sTERNI
senior tag

A felsorolt techonlógiák közül egyik sem tűnik új találmánynak. Tovább mennék, ezek jellemzően a legtöbb ma kapható monitorban jelen vannak.

"You travel with fascinating companions, Doctor."

(#3) Márton


Márton
nagyúr

A tükröződésmentes bevonat is tök jó dolog, csak éppen a feketeszintet, színtelítettséget csapja agyon. Tehát ha nincs mögötted ajtó/ablak vagy főleg este használod, akkor sokkal szebb képe van egy tükröződő IPS-nek. Élnek rajta a színek, míg az antiglare-s olyan "matt".

Edit nem ment idE <== :)

(#4) bobalazs


bobalazs
veterán
LOGOUT blog (1)

Hiánypótló cikk volt, köszi.
Ezt az információt korábban olvastam már máshol, de google keresnem kellett. Ennek itt a helye PHn.

(#5) mad823


mad823
senior tag

Sokkal hasznosabb lett volna, ha mondjuk egyben szó esik az új MD272-es monitorokról, amik azon felül, hogy a fenti fícsöröket támogatják, rendelkeznek pl. KVM switch-csel, ami ma még aránylag ritkaság, de szerencsére terjedőben van, és ezáltal egy átlagos felhasználású otthoni géppel rendelkező júzernek, aki viszont a HO-t céges laptopról nyomja, annak megváltás lehet.
Persze megértem, hogy erre egy újabb cikket kell áldozni. :)

(#6) #16939776 válasza Márton (#3) üzenetére


#16939776
törölt tag

Ez a cikksorozat az elkövetkező alkalommal indíthatna úgy magát, hogy pl.: Egyszer volt, hol nemvolt… ez félig már keretbe helyezné, és ettől még az is teljesen megbocsáthatóvá válhatna, ha kitalált és a valós dolgok keverednének össze benne.
Szóval a tartalom jó lesz, csak egy másik formát kell adni neki, és működni fog. A 16 órás megjelenés is jó, délutáni/esti fektetés előtt lehet olvasni a gyereknek, majd ő szétválogatja, hogy mi az igaz belőle, közben jól el is fárad, remélhetőleg. :)

(#7) Dr. Akula


Dr. Akula
nagyúr

"ezért kevesebbszer kell a szemnek a fókuszt módosítani, aminek köszönhetően kevésbé fárad"

Speciel épp az ellenkezőjét szokták ajánlani, hogy ne 1 távra fókuszáljunk, mert "beáll" a szem. Persze nem ilyen milliméteres mozgások kellenek, hanem hogy rendszeresen fókuszáljunk minél nagyobb távokra 2 monitorbambulás között. akik több időt töltenek a szabadban, ritkábban fordul elő a rövidlátás, aminek kétféle magyarázata fordul elő: vagy a távolra nézés lehet fontos, vagy a természetes fénynek való kitettség.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.