Hirdetés

2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) buherton


buherton
őstag
LOGOUT blog

Egy "laparoszkópos" tüdő műtét ennyire fájdalmas? Ejha a fene gondolta volna.

Melyik kórházban volt? A leírás alapján nagyon jó fejek volt az ápolók is.

Hasonlón mentem keresztül, de a jó kedvemet nem veszítettem el csak az első éjszaka. No, meg amikor a seb elkezdett dagadni, mert akkor betojtam, de az orvos gyorsan megnyugtatott, hogy nincs gond. Körülöttem mindenki csak szörnyűlködött és az ápolók is úgy néztek rám, mint aki most dobja fel a talpát. Sebaj, én néztem az asszony által hozott igazán üdítő és életvidám filmeket, mint a Kurszk, A chilei 33 és Csernobilt. Amikor nem ehettem és nem ihattam, akkor hozta a Konyhafőnökből a komplett sorozatot. Köszi! Én is szeretlek :DDD .

Ami nagyon megviselt az a rövid alvások és hogy állandóan ment a nyüzsgés. No, meg kifogtunk egy skrizofént beteget, akit nem láttak el rendesen. Napokon keresztül gyötört minket mindennel. A másik az a szurkálás, amiből ajándék gyanánt előírtak még 20 alkalmat otthonra is... Meg volt egy antibiotikum, ami nagyon durva cucc volt. Vénásan adták be, de minden cseppje kegyetlenül fájt és alig vártam, hogy lecsepegjen.

[ Szerkesztve ]

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.