Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) cinemazealot


cinemazealot
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

:(

(#2) MrDerekas válasza cinemazealot (#1) üzenetére


MrDerekas
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Azért nincs baj, ugye? :B

A novella két okból született. Egyrészt egyszer régen azzal szembesültem, hogy nagyon sok dologról nem beszéltem, nem tettem meg vagy nem is gondoltam rá. Csak azért mert azt hittem, hogy majd egyszer... Be kellett látnom, hogy rengeteg ilyen dologra egyszer-csak, nem lesz lehetőségem. Mondjuk ez volt az "ihlet :)
A másik dolog pedig, hogy elég sokáig bujkált bennem az a bizonyos buszmegálló, a magányos lámpával és nagyon ki akartam írni magamból, de lehetőleg úgy, hogy ne egy Narnia koppintás legyen. Szóval összeállt fejben a történet és írás közben elkezdtem játszani az idővel. Ezért van, hogy a lineáris idővonal, hol kegyetlenül lelassul és egy-egy mozzanat sokáig tart vagy történik, még másik történések pillanatok alatt lezajlanak.
Elárulom, hogy - bár nagyon lesújtó véleményem van sokszor a munkáimról - ez a történetem az egyik kedvencem.

www.derekas.webnode.hu

(#3) T_chris


T_chris
(PH! addikt)

Ötletes.

A nagy tudású uraknak felhívnám a figyelmét arra, hogy a Windows ugyan sok mindenre nagyon jó, de Linuxnak speciel nagyon szar. by:csfeco

(#4) cinemazealot válasza MrDerekas (#2) üzenetére


cinemazealot
(PH! addikt)
LOGOUT blog (1)

Nem, nincs baj egyáltalán, csak ez most egy olyan szomorkás sztori volt, ami elalvás előtt hasonló módon engem is gondolkodóba ejtett. :) A Pató Pál úr ideológiából pedig tényleg ildomos mielőbb kilépni, mert az idő bizony telik.

A fogalmazás, hasonlatok, motívumok stb. pedig eredeti Derekas minőség. Csak amire számítottam. :R

(#5) MrDerekas válasza T_chris (#3) üzenetére


MrDerekas
(őstag)
LOGOUT blog (1)

:R

(#4) cinemazealot Na ja. Elgondolkodtató. Lehet remekül felismertem a dolgot, de nem lettem ettől kevésbé Pató Pál. Jó, persze változtam, de messze vagyok még az idilli eszményképtől :DDD
És :R

[ Szerkesztve ]

www.derekas.webnode.hu

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.