Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) Mr. Y


Mr. Y
senior tag

No akkor, reflektálok én is.

Krugszvele: Egyetértek.

Domonkos: A Type-C oldalán említettekhez csak annyit mondanék, amivel zártam az írásomat: Lightning forma a Type-C minden tulajdonságával!

szakatsa: Valahol ezzel is egyet tudok érteni.

htc07: Nem a kábelt említettem, hanem a csatlakozót, mint fő szempont. Az, hogy maga a kábel milyen, arról ahány gyártó, annyi vélemény. Plusz egy iPhone Lightning cseréje nem drágább, sőt, olcsóbb, mint egy Type-C. Honnan tudom? Onnan, hogy mobilszervizes vagyok. Ha forrasztani kell, nem pedig felx kábel csere van (egyébként utóbbi szokott lenni), akkor is ott van az a tény, hogy a szifonnál 8 darab forrasztás van ugyan akkora területen, ahol a Type-C esetében 11. És ebben a méretben ez már nem mindegy.

blackrulz: Láttam már cifrábbakat is, Type-C-nél is.

Hieronymus: Tapasztalat, igen. Több telefon kerül be hozzám csatlakozó cserére amiatt, hogy lötyögőssé válik és onnan egy pillanat alatt el lehet törni. A mágneses csatlakozót én is kipróbáltam, nekem nem jött be, tekintettel a munkámra (mert a telefonszervíz csak másodállás), ahol rengeteg a fémpor és forgács. Én minden eszközömet eddig ilyen tokban hordtam, és olyan rekord sebességgel szedte be a vasat, mintha kötelező volna. Gondolom azt nem kell mondani, hogy ebből nem lehetett kitakarítani, csak ha kivetted a készüléket a tokból.

nemlehet: Mint írtam, a csatlakozóról volt szó, nem pedig a kábelről. Egyébként én úgy vettem észre, hogy a gyári kábelek is csak ideig-óráig passzentosak. A többivel viszont egyetértek.

Várom a további érveket/ellenérveket!

But who is watching the guardians?

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.