Hirdetés

2022. december 2., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) nemlehet


nemlehet
őstag

Én sem igazán értek egyet hogy a Lightning jobb lenne vagy tartósabb. Maga a kábel iszonyat tré minőségű, sokaknál hónapok alatt széttörik és lógnak ki az erek belőle.
Persze van aki tud rá vigyázni, de ez egy használati tárgy, ha nem állat módjára használod akkor ne menjen már szét 2 hónap alatt.

USB-t megtörve ritkán látok ott inkább a port kikopása szokott a gond lenni. De amúgy ez is faramuci kicsit, mert nekem is van vagy 10 kábelem abból 5 teljesen jó a 6 éves telefonba is 2 egyáltalán nem tölt mert nagyon kotyog 3 pedig picit kotyog ezért csak bizonyos szögben tartva tölt. Szóval szerintem sokszor nem is a csatlakozó van kikopva csak szimplán az pár 10-ed milliméter eltérés okozza a gondot. Nekem gyári töltőkábellel sose volt gondom, az mindig passzentos az adott telefonhoz.

Amúgy az univerzalitás egy olyan érv amit az almások leszólnak, de szerintem kb egyből meg is nyeri a vitát. Nincs komoly hátránya az USB-C-nek ma már és mindenkinek jobb ha 1 standard van.

Amúgy az Apple-nek szerintem nem kukázni kellett volna a magsafe-et hanem továbbvinni mindenre. Isteni ötlet és én is a fentebb linkelt mágneses töltőhöz hasonlót használok és nagyon nagyon szeretem. Kár hogy kilóg és elég csúnya, jobb lenne ha alapból beleolvadna a készülékházba.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.