Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legjobb kulcs a kooperatív vezetés. Nem csak figyeled a másik jármű vezetőjének tevékenységét, közös döntést is hoztok a helyzet megoldásra. Aki nem keresi a szemkontaktus az adott szituációban az veszélyes.
Vagy nem látja a helyzet alternatív megoldást vagy nem alakultak ki ezen kommunikációs képességei. Ekkor kell defenzíven folytatni a közlekedést.
-
Mr. Y
őstag
Ha ennyire érdekel, A-C-ig megvannak a betűk.
A bizalmi elv pedig valóban a KRESZ alapját képzi, és nagyon szépen is hangzik, az iskolapadban.
A valóságban azonban egészen más a helyzet. Voltam elszenvedő alanya balesetnek azért, mert megbíztam a forgalomban részt vevő többi autósban.
A szabályokat nem mindenhol, nem minden körülmények között lehet pontosan úgy betartani, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Tiszteletben tartom a szabályokat, de amíg valaki úgy vezet, hogy nem ön- és közveszélyes, addig nincs vele problémám. Még ha átlépi a sebesség határt is.
Megnézheted az utakat. Rengeteg esetben a hatósági közeg sem úgy vezet, ahogyan le van írva. Akkor sem, ha nincs indok arra, hogy másként tegyen. -
Mr. Y
őstag
Az első felével kapcsolatban igazad van, de ezt le is írtam a cikkben. Minden esetre azt gondolom magad is tapasztalhattad (feltéve, ha sofőr vagy), hogy amikor felveszed a forgalom ritmusát, nem feltétlen fogod az út helyett az órát nézni.
A második feléhez pedig: ahhoz nem kell nekem lennem a hülye. Elég, ha ő nem adja meg a főút elsőbbséget, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest