Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Kb.15 éve mikor még nem volt svéd kártyám és magyart használtam nekem is ez volt, csak én nem néztem és a harmadik tankolás után kiírta hogy nincs pénz a kártyámon. Aztán vagy 3 hétig volt befoglalva és úgy kellett felhívni a magyar bankot, hogy csináljanak már végre valamit. Azóta már nincs ilyen gond, lehet külföldi kártyával is gond nélkül tankolni.
-
Avicularia
veterán
Régóta nem értem Magyarországon, hogy miért kell bonyolítani az automata tankolást, hogy meg kéne saccolnom mégis mennyi megy a tankba, aztán ha nem sikerült akkor jóváírják a pénzt vagy mi.
Nálunk lecsippantom a kártyát, pinkód utána leemelem a pisztolyt és annyit tankolok amennyit jólesik. Tankolás kezdetén befoglal 2000 sek-et (kb.70K huf) a kártyáról, majd mikor helyére rakod a pisztolyt akkor levesz annyi összeget amennyit tankoltál és az 2000-as foglalást feloldja. Ha nincs 2000 sek a kártyádon, akkor a bank befoglalja a rajta lévő teljes összeget és ha többet tankolnál mint amennyi pénzed van, akkor mikor elfogy a pénz a kártyáról nem ad több üzemanyagot.
Igaz itt 10 kútból 9 automata.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest