Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz Mulderpapa #1 üzenetére
Még.. Holnap lesz az utolsó napom aztán lépek. Elhagyom a boltos szakmát Amúgy vannak még itt a ph-n mostani és ex officeosok
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
válasz Mulderpapa #3 üzenetére
Bingo.
A maradékban.
Még.Amúgy a félreértések elkerülése végett tudok angolul és tisztában vagyok a notebook szó jelentésével Viszont van aki nem tudja értelmezni az iróniát, főként az nem aki nem dolgozott boltosként.
Aki dolgozott az ismeri azt a fajta "kedves vásárlót", aki mindig úgy jön, hogy "demé' ennyi, mikor én láttam nótbúkot tízezeré' is!". Na annak szoktam ezt ajánlani, olcsó is jó is, használni meg jó eséllyel annyira tudja, mint a másik fajtát...
Amúgy előfordulhat, hogy a vesszők helyes elhelyezésének módját nem sikerül mindig eltalálnom, de úgylátom az ékezetes karakterek használatát is "lehet nem tudni". Ha már "beszólogatunk"Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
válasz Mulderpapa #3 üzenetére
Amúgy Te melyik házban dolgoztál?
-
MR_Joe
senior tag
válasz Psychonaut #13 üzenetére
Ja az más... mármint a billentyűzet Engem mondjuk angol billentyűn is r0hadtul zavart az ékezet hiánya, ezér billentyűztem mindig a kódokat
Amit írtam meg ne vedd kötekedésnek, egyszerűen próbálok mindent poénra venni Amúgy ha végigcsekkolod az "írást" abban is van hiba. (ha ma kicsit nehezebben megy bocsássák meg nekem uraim, de ma reggel sajnos halálhírt kaptam, így kissé feszült vagyok)Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Birkák azok vannak.... erről jut eszembe egy mai beszélgetés:
én: Jó napot! Segíthetek valamiben?
"vevő": Olyan pendrájvot keresek, amivel jön a net.
én:
"vevő": tudja az az izé.
én: mobilinternet?
"vevő": azhát!
én: Azt a folyosó végén levő ** szaküzletben tudnak adni Önnek
"vevő": ja oké! (elviharzik)
én: Viszlát! (hátranéz)
én: MONDOM VISZLÁT!
"vevő": ja! Csaó!Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Vágom, hogy a jogi védelem miatt van ott, mindenesetre akkor is poén szerintem Főleg mivel egy húsüzemről van szó... nem nagyon tudok olyan húskészítményt, amiben pisztácia lenne. Persze ez könnyen lehet az én egyszerűségem folyománya.
-
MR_Joe
senior tag
válasz Psychonaut #28 üzenetére
Honnan tolod a postokat? Magyarföldről vagy csak angol billel, vagy külhonban növeled a magyarok jóhírnevét?
-
MR_Joe
senior tag
Az még csak csak.. ott még elfogadom hogy ízesítik valamivel
Psychonaut: még csak 18? Nem mondod Jajdelennék a helyedben Amúgy pont ideális kor a jobb lehetőségek kereséséhez. Lennék csak megint annyi. Húznék angliába. 4-5 évig kint dolgozni, kicsit erőre kapni, aztán némi kezdőtőkével lehetne boldogulni már itthon is egész jól...de hát két gyerekkel már nem ugrál az ember
Danih: igen, sajnos ott is bezárt. A fehérvári még decemberben emlékeim szerint, nem túl régen meg egy igazgatói konferencia után úgy jött vissza a főnök, hogy további hat üzletnek másnap már nem kinyitni.... a győri maradt az egyetlen vidéki áruház...
-
MR_Joe
senior tag
Birkák.. ááh... bejöttek, hogy " 'pot.. szalagfűrész van?"
Danih: hát még akár az is lehet. Írok egy könyvecskét (most úgyis benne vagyok az írkálásban) Kófic Depó titkok néven.. lehetne új bestseller
[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
válasz Mr.Csizmás #43 üzenetére
Az volt az ebédem Junkfood 4eva
-
MR_Joe
senior tag
60%-kkal az már virsli Vannak a piacon olyan "kaják", húskészítmények, melyeknek valós hústartalma 30! százalék körül mozog. A többi ízfokozó, állagjavító, tartósító, színezék, szója és egyéb finomságok Sajnos már ilyenbe is belefutottam korábban, de akkor még nem volt digitális fényképezőgépem
szerk.: amúgy azok a macskák nem finnyásak, csak több eszük van, mint néhány embernek és nem eszik meg a szemetet
[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
válasz Mr.Csizmás #52 üzenetére
Maradok győrben Tőlünk nem messze van egy cba, majd körüllesek ott, hátha..
-
MR_Joe
senior tag
Igen, ezt tapasztaltam én is. Területenként változik a kínálat. Egy emberkének én csináltam a termékéhez a címkét (mármint én nyomtattam... a terv az övé meg a lányaié volt... hááát nem volt épp európai minőségű..), ő meg mindig nagy mellénnyel mesélte, hogy ő bizony bent van a CBA-nál, mert árusítják az ő termékét... egy boltban persze Hogy őszinte legyek a sok-sok termékéből nagyjából egy jó volt, azt meg nem lehet elrontani se. Extrudált kukoricapehelyről van szó (kuki), a többi termékről nem nyilatkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo E580 i5-7.gen (kishibás) akku jó /Bontás/
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Asus VivoBook S14 S432FA - 14"FHD - i5-8265U - 8GB - 256GB SSD - Win10 - Magyar
- Pico 4 128GB
- iPhone 13 mini, 256 GB, gyárilag kártyafüggetlen, 86%-os saját gyári akksi, 2025.07.29-ig jótállás
- Sapphire RX580 4GB
- GAMER PC! RTX 2070 SUPER/ i5-10400/ 16GB DDR4/ SSD+HDD/ Win 11 Pro/ Garancia/Beszámítás!
- új LG 4K 75QNED916PA 75" 189 cm csúcs modell gamer 120 Hz smart led tv 380.000 Ft
- G4400 1151v1 processszor eladó.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest