Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Amúgy Te melyik házban dolgoztál?

-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Bingo.
A maradékban.
Még.Amúgy a félreértések elkerülése végett tudok angolul és tisztában vagyok a notebook szó jelentésével
Viszont van aki nem tudja értelmezni az iróniát, főként az nem aki nem dolgozott boltosként.
Aki dolgozott az ismeri azt a fajta "kedves vásárlót", aki mindig úgy jön, hogy "demé' ennyi, mikor én láttam nótbúkot tízezeré' is!". Na annak szoktam ezt ajánlani, olcsó is jó is, használni meg jó eséllyel annyira tudja, mint a másik fajtát...
Amúgy előfordulhat, hogy a vesszők helyes elhelyezésének módját nem sikerül mindig eltalálnom, de úgylátom az ékezetes karakterek használatát is "lehet nem tudni". Ha már "beszólogatunk"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont van aki nem tudja értelmezni az iróniát, főként az nem aki nem dolgozott boltosként.