Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Olcsó, magyar kiosztású, háttérvilágításos billentyűzetek összehasonlítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Én kb. olyat tervezek hogy, AMD AM3 CPU, meg AM3 alaplap elad, és pénzt spórolási üzemmódba kapcsolni, és lenni egy ASUS F1A75-M PRO-t + llano A6-3650-est, vagy BE típust,
Sok sikert a csip-csiphúshoz!![ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
EczkE
veterán
Hogy neked mért kell ennyit variálni a gépeddel. Hihetetlen.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
-
Z86
őstag
Én is nézegettem múltkor ezeket a Jack Daniels szósz/öntet dolgokat, de rettenet drágának tűnnek. Megérik az árukat?
-
Mr.Csizmás
titán
hát a tecóban 1500 lenne, ha lejárós, akkor 461 ft, a múltkor vettem két üveggel.
ha be akarod dolgozni, 1-2 kg húsra elég, bors, fokhagyma kell hozzá, esetleg kis só, meg borral öntsd fel, mert maga a szósz übertömény.
btw. egy nagyobb családi ebédhez/grillezéshez elég egy üveg, megfelelően adagolva-hígítva.
#6 ch 1% Jack Danielset tartalmaz és ugyanaz az előállító cég, USA importos
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ch003067
addikt
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
wáá akkor az jó lehet
Az a baj, hogy felénk nincs teszkó, se metró, csak egy nyavajás penni márket, de itt meg nem árulnak ilyen cuccokat Pedig megkóstoltam volna .
-
Mr.Csizmás
titán
-
ch003067
addikt
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
elég extrém cucc lehet akkor De ha már ennyibe kerül ( 1500ft, jóó tudom, a 461ft-ot..) akkor biztos fasza is lehet ízre
-
Mr.Csizmás
titán
a "múltkor" (febr.) sütöttem benne csirkét, kicsit túladagoltam, a sütés után is állt a tepsiben, fater meg kikanalazta egy üvegbe, miután megkóstolta, hogy ez mégegyszer felhasználható asszem tésztaszószt csinált belőle a mutter, paradicsomszósszal felfőzte. jó lett.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ch003067
addikt
válasz Mr.Csizmás #11 üzenetére
háth, végülis igazuk volt
Ez akkor olyan mit az olaj 1 adagban megsüthecc 1-1 csirkát, meg kruplit is
-
darál0w
Jómunkásember
jo is az ágyas...
btw Ausztriába Ausztriát látni mész nem világot...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
ch003067
addikt
válasz Mr.Csizmás #13 üzenetére
ázsia bt? Az micsoda? Én az ilyen hiperszuper hájtekk boltokat már nem ismerem
Nézd meg, itt lakom, semmi effajta nagyobb bolt nincs a közelbe A legközelebbi teszkó is baján van, ami 27km
-
Z86
őstag
válasz Mr.Csizmás #9 üzenetére
Akkor ez tényleg elég komoly cucc. Egyszer ki kéne próbálni, ha majd akciós lesz
-
Domxc
senior tag
Jöttem trollkodni.
"1. aktuális fejlesztési irány: E350-est eladni/elcserélni AM3 cpu-ra, fizetésből venni valami 970-es alaplapot, és wundebár. 970-es lapba bele az AM3 procit, megvárni amíg a bulldozernek elfogadható ára lesz, és lőn leszen bulldozer, az AM3 proc meg valami olcsóbb lappal eladni kis költségvetésű gamer gépnek. Asrock 970 ex4 jó lenne, ha lenne már a boltokban....ram, VGA már van hozzá."
Bla-bla-bla. A megoldás
Na, köszöntem
Szerk.: Azért kiváncsi lennék mi is sült ki abból amit írtál? Finom lett?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
Új hozzászólás Aktív témák
- 15 pro max white titanium 256gb,media markt, 2027 ig gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 Tablet - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500Touch - i5-8G I 8GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest