Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer2
tag
Igazából én se tudom pontosan. Újraindult aztán nem akart bootolni. Recovery-ből elkezdtem basztatni, de ott meg én hülye félrenyomtam, szóval akksit kikaptam gyorsan, nem akartam, hogy kapjon egy resetet az összes cuccommal. Lehet hiba volt, mert hát ez elég biztos módszer az elpusztításra, épp akkor kezdte el a helyreállítást. Féltem nem is kicsit, de aztán végre bekapcsolt rendesen, amit eddig 3-4 alkalommal nem tudott. Megörültem, feltettem tölteni estére. Reggelre a boot képernyőn volt lefagyva. A töltés jelző égett, de recovery-t már nem tudtam előcsalni belőle. Délután, amikor hazaértem már a töltést sem jelezte. Annyi az össz életlej, amit ad, hogy ha töltöm, melegszik az akksi. Szerintem elég szépen meghalt rajta a bootloader. A boltba ahol vettem (gari elfogyott, import teló és csak 6 hónap volt) egy hét után visszaadták, hogy lapcsre, de az nincs nekik. Igazából szét se szedték. Másik szervizbe csak annyi derült ki, hogy áramot vesz fel rendesen töltésnél. Volt még egy harmadik szervizesnél, ő nekilátott rendesen, szerinte valami szétment a lapon, de egy hét után ő is arra jutott, hogy nem és fogalma nincs mi a baja. Szerintem egyértelműen meghalt a bootloader, viszont JTAG nincs hozzá, így házilag javítani reménytelen, alaplapot sehol se találtam hozzá, Angliában van legközelebb HTC szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Temu
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest