Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
Murderer69
üzenetére
"kor igényeit nem biztos...."
Hát ránézésre látom, hogy nem fogja...

-
littlelion21
addikt
válasz
TheDragon007
üzenetére
Pont erre gondoltam én is a cikk olvasása közben...

-
törölt tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
ez még egy bizonyos határig igaz is, de (főleg a felső szegmensben) kvázi össze kell válogatni egy listáról, hogy milyen alkatrészeket kérsz a nyákra, és kész. lényegében már csak a burkolat tartozik a Motorolához (meg a legtöbb másik gyártóhoz), a képernyő valami koreai vagy japán, a cpu samsung vagy texas instruments, a memória is hasonlóan, és így tovább.
tudom, így sem kis dolog összerakni, tesztelni, de nem is a sarki fűszeresről beszélünk, hanem egy marha nagy mobilgyártóról. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vehement69
üzenetére
mondjuk, funkcionalitás a szépség előtt?

-
törölt tag
válasz
vehement69
üzenetére
ezt én is észrevettem, néha nagyon érdekes elképzelésük van a tervezőknek- de nem is értem, hogy mi a fenét csinálnak a Motonál, vannak olyan szép formaterveik is (A1600, V8, V9, stb), csak kicsit tologatni kéne a belső hardvert (nagyobb felbontású kijelző, nagyobb méretű is esetleg, 3G, wifi), és megint ott lennének az élmezőnyben...
-
vehement69
senior tag
húú, nekem viszont egyre csúnyácskábbak ezek az új Motok, remélem nem indulnak el abba az irányba, mint a Nokia
régebben nagy Nokiás voltam, szép, fejlett és jó telókat csináltak, aztán egyre rondábbakat és silányabbakat, akkor szoktam át a Motora, most meg itt is kezdődik? 
-
yoman1
csendes tag
Bár én kicsit elfogult vagyok, de nekem (nagyon) tetszik.
Hajrá Moto! -
TheDragon007
senior tag
válasz
Murderer69
üzenetére
Hát épp ez az... most honnan tudjuk hogy "a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni"?

-
Murderer69
őstag
válasz
TheDragon007
üzenetére
"A harmadik negyedévre tervezett jövevény egyetlen megkérdőjelezhető pontja tehát csak a kijelző lehet, mely a kor igényeit nem biztos, hogy ki fogja elégíteni."
szerinted akkor van? -
TheDragon007
senior tag
A kijelzőjéről még nincsenek információk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

régebben nagy Nokiás voltam, szép, fejlett és jó telókat csináltak, aztán egyre rondábbakat és silányabbakat, akkor szoktam át a Motora, most meg itt is kezdődik?