Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na mi a helyzet?

Ma én is kipróbáltam az enyémet nyomtató tápegységről! 30 volt 500ma. Több, mint a duplája az alapnak amit kellene kapnia...Már értem miért írtad, hogy figyelni kell a hűtésre! A kondi majdnem eldurrant! Már füstölt meg jött ki valami trutyi a tetejéből...
De megúsztam gond nélkül.
Most egy nagy ventilátor hűti. Hogy lehetne hatékonyabbá tenni? Mármint a hűtést.
Van egy tranzisztor és azon egy borda, az is piszkosul melegszik. Meg persze a kondi is, a tekercsről nem is beszélve... =/
De így sokkal durvább mint 12 volton! Mondjuk én leszedtem róla a gömböt és csak a kilógó vezetékkel játszok... : ) Szép kisüléseket produkál. Elég látványos. Ellenben amit 12 volton mutat, annyit egy öngyújtó is tud...Mi a helyzet a Tesla projecttel?
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
Kvúl. De nem tudom mit kell nézni a moddolton : P
Az enyém, az teljesne sima 7köznapi boltban anno 15 ezerért vásárolt gömb. És ha a takarékos égőt a közelébe viszem elkezd világítani!
Pont ahogy a videón is. De ahhoz nem kellett modding
De azért hajrá!
Hátha mégtöbbet ki lehet facsarni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megúsztam gond nélkül.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)