Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Köszönöm.
Csak sikerült elérnem mást is,mint egy szép házat. 
-
válasz
sumermen88
üzenetére
Ahhoz először fel kell mérni,mi mekkora,mennyi a hely,miket szeretnél kihaozni belőle. Élőben még nem láttam Haf házat ,még a méreteit se tudom,csak annyit,hogy van akkora,mint az enyém.

Repsol 600 ,Efendi2: Köszönöm,igyekeztem.

Ha már ennyi embernek tetszik,lehet,hogy elgondolkodom későbbi házak áttervezésén. Én nagyon élveztem a sok munkát vele,biztos örömemet lelném más házak átkarcolásában is.

-
sumermen88: Nem vagyok se rutinos,se profi ,inkább időtöltés és tanulás ,tpasztalatszerzésből csináltam. Még messze vagyok attól,hogy a "nagyok" között lehessek.

Pizzu: Én köszönöm a munkádat,nélküled nem lenne teljes ház értéke.Az ajtó az egyik fő elem,ha nem működne,a felét se érné annak,amit most!Egyik kulcsemberem voltál.
Többieknek is köszönöm a dicsérő hsz-eket.

-
Nemis nagyon gamer,csak menjen rendesen minden,akár mai játék. I3-at terveztem eredetileg is,de még sose hajtottam 4 magot,és ez az egyik álmom. De tény,teljesen igazad van,hogy egy I% talán tényleg túlzás lenne,felesleges pénzkidobás,főleg GTX 550 mellé. Lehet,hogy ezt a felállást fogom inkább választani,és I+ mellé erősebb, GTX 560-at veszek. De ez anyáron még biztos nem fog megtörténni.

-
Nehéz lenne egyesével megköszönni mindenkinek,örülök,hogy elnyerte tetszéseteket.
Plusz öröm,hogy többen jobbnak látjátok a végeredményt ,mint a kiindulási pontot.hunmyke: Én se hallottam még canon házról,és épp ezért egyedi darab. Nemcsak,hogy kevés van belőle a világon,az anyém az egyetlen,ami Nvidia.

-
Már vártam ezt a hsz-t.

Ha figyelmesen olvastad,akkor láthatod,hogy előbb volt meg a kari,mint a ház,és egyántalán az ötlet.
Másrészt nem mindig engedhetem meg magamnak,hogy válogassak. Igyekszem magam a fekete színhez tartani ezentúl is,de akkor is pénzfüggő leginkább.zolee5016: Nincs miért.Ebbe a hibába estem az első festéskor,és amikor megmutattam fórumon,ott is ez volt az első észrevétel. Mi tagadás,tényleg milliószor szebb belül is feketén.

dressiKöszönöm,igyekeztem tervezgeti.

-
-
orichalcos: Köszönöm,már javítottam is.

Köszönöm az elismeréseket.Remélem nem vittem tulzásba semmit írás közben.

Később berakok több képet a kész állapotról,mert nem lehet megunni.
DEV_NULL: Rajta vagyok,nekem még csak most kezdődik a nyár.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- JBL Charge 5
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Köszi
Csak sikerült elérnem mást is,mint egy szép házat.