Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Bő egy hónapja ismét egy MX Base-t használok, és nagyon elégedett vagyok vele.

-
Pítőr
aktív tag
Meg tudja valaki nekem nézni, hogy a telefon mindkét sim nyílásban képes a 4g-re, vagy csak az egyikben? Köszönöm!
-
bene33
csendes tag
en nem nyomkodom sokat, igy altalaban minden negyedik ejszaka kell toltore tennem
a kepernyoidom 5 es 7 ora kozott szokott lenni, keves jatek, sok viber, keves google maps, keves netezes, atlag egy ora hanghivassal
3g es wifi mindig be van kapcsolva, facebook-ot nem hasznalok, bluetooth nincs bekapcsolva -
pikko
tag
Sziasztok!
Nem a reklám miatt, de nekem van kettő ilyen telefonom egy fehér és egy fekete.
Akinek kell beszerzési áron átadom. Nem használt 0 perces dobozban lapul várja a gazdáját.
A gearbest-től rendeltem egy hónapja, dec 7-8. ért ide.
A mostani ára 125.99 $, én odaadom 31.000 Ft -ért.Ha úgy gondoljátok ez nem ide való, nyugodtan távolítsátok el, de aki megveszi jól járhat szerintem.
Azért adom el mert akiknek vettem nem akarnak megbarátkozni a gombok nem világításával.
-
b0bcat
addikt
Kollégák! Mennyi volt a maximális képernyőidő, amit egy töltésből ki tudtatok csalni a készülékből?
-
siryeti
tag
Sziasztok, a kérdésem az lenne hogy ha Gearbest-től rendelem akkor alapból van benne tempered glass vagy érdemes rögtön rendelni hozzá egyet? Köszönöm
-
papsajt89
csendes tag
Üdv!
Megjött a telefonom
; tud valaki használati utasítást (User guide)hozzá? 
Google a barátom, de nem igazán találtam; a dobozban lévő pont semmire sem jó, szeretném Pl.a nyelvet, időt kínairól magyarra állítani, de idáig nem sikerült.
Valaki felrakta már a 11.02.-i romot, és ha igen, akkor jobb-e mint az augusztusi?
Előre is köszönöm.
-
ggrogg
újonc
Sziasztok
Megtetszett, de hogyan rendeljem? Gearbesten van még mindig, ellenben nem rendeltem még, sőt még csak hasonló oldalról sem. Ha hibás a készülék akkor mit lehet kezdeni vele? Valamint van e plusz költség, és kína vagy eu raktár? Valaki hozzáértő tud segíteni?

-
bene33
csendes tag
gearbest eu tegnap óta 102 usd de csak a fehér
tegnap egy ideig a kék is annyi volt de most már drágább -
bene33
csendes tag
Üdv,
Én az asszonynak vettem kb két hónapja, de nagyon bejön úgyhogy rendeltem neki egy fehéret ( most 30k-ból itthon van ) az övét meg én fogom használni.
Szerintem best buy, nem találtam másik telefont amin
- ilyen jó a gps ( van glonass is )
- nagy az akksija
- gyors ( nem a lassított 1ghz-s 6735 van benne )
- 2/16 gb és a storage nincs szétparticionálva
- van infra
Csak a notif led hiányzik illetve a fénykép minőségbe tudtam belekötni de elvileg azon javítottak az új frissítéssel. -
papsajt89
csendes tag
Üdv!
Én is rendeltem egy ilyet a gearbest-től; remélem nem fogom megbánni.
-
tescodr
aktív tag
Nagyon frankó kis telefon lett,most már szoftveresen is rendben van hála az új frissítésnek

-
tescodr
aktív tag
Új szoftver elérhető nagyon frankó kis telefon lett,szoftveresen is rendben van most már

-
tescodr
aktív tag
egy vállalkozó kedvű felhasználó innen elkezdhetné romolgatni
én is hamarosan átnézem a témát,megy fel rá a twrp ,root és ,mtk droid tools, megnézzük milyen a lelke a kicsikének

És igen végre sikerült rá varázsolni a SONY féle walkman appot ami hiba nélkül megy!

-
fotosjani
aktív tag
Ebben a típusban gondolkodom én is.
Lenne egy kérdésem:Dupla koppintással jól tudom éleszthető a kijelző?
Ha igen tudja-e a kijelzőn a jobb felső sarokban lévő kis órára kattintva a kijelző kikapcsolás funkciót?#27 hun_gery Nincs értesítő LED sajnos, számomra ez a legnagyobb hátrány.
-
hun_gery
aktív tag
Sziasztok!
Értesítő LED van? -
tescodr
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szia igen meg,tesztelem ezerrel
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok most rendeltem Gearbestről ezt a csodát,aki onnan rendelt mikor kapott tn-numbert? szerdán este rendeltem,most ott áll hogy Processing.Ez így normális?

-
DJGABI
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
wifi nálam alvóból visszajőve van hogy csak felkiáltójellel jelzi, de ha kézzel rányomok egyből csatlakozik.
bluetooth - így mibanddel próbáltam, okés.
hívás: hááát max hangerőn lehetne hangosabb (szerviz menüs tweaket még nem próbáltam), amúgy rendben. érthető a másik fél is, engem is hallottak.
dupla tappos ébresztés kb századikra működik csak.. és nem, hiába nyomogatom kijelző egyik vagy másik felét, édesmindegy.
YT appban videólejátszás közbe ha lehúzod az értesítési sávot nagyon nincs meg a 60FPS
ja meg nem tudom mennyire energiatakarékos SoC, de van hogy normál használattal néha durvábban melegszik mint a 6592... -
b0bcat
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Én teljesen elégedett voltam vele.
(Aztán jött a nagybátyám, és elvitte...
) -
gjoe
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szia
Gearbest kb 10 nap volt.
Ami rendben.
Hosszú üzemidő
3g ok.
Wifi, gps jó.A készülékben egy sim van. Dualról nem tudok nyilatkozni.
4g nekem nincs. Nem tudom tesztelni. -
nyuszi123456
aktív tag
Vétel előtt érdeklődnék, hogy komoly, jó mobil-e. Hívásfogadás, telefonálás, dual SIM kezelés, bluetooth, 3g, 4g, wifi jól mennek-e.
Gearbestnél mennyit vártatok? Köszi.
-
-
b0bcat
addikt
Nekem nem volt ilyen gondom, csak azt tudtam megállapítani, hogy kihangosítva nincs igazán szép hangja a hívásnak*, de gerjedés nem volt. Amúgy pedig BT-s autós kihangosítót használok, azzal pedig hibátlanul együttműködött.

*Értsd: a hangszórónak teljesen jó hangja van, amikor zenét játszik le, de - fura módon - kihangosított telefonáláskor kicsit torz a hangja.

-
gjoe
addikt
Sziasztok
Az enyémnél van egy hiba.
Hívásnál a telefont ha kihangosítom akkor a másik félnél gerjed, visszahallja magát. Több telefonnal próbálva az mlais a hibás.
Aki tudja próbálja ki, hogy egyedi eset-e, csak az enyém sz@r.
-
DJGABI
addikt
Mai nap enyém is megérkezett, a fenti gearbestes. Igaz oda volt írva, de azért reménykedtem hogy csak benne lesz a glass meg a tok, de csak a minimál csomagot küldték
A telefon amúgy frankó eddig, wifire lépés után egyből felajánlotta a 08.19-i frissítést. Az 5.1-gyel frankó, gyors, akksikat méregettem:Akai Glory O2 2000mah 42gr
Jiayu G4S 3000mah 51gr
Mlais MX Base 4300ah 68grszóval kb akár még legit is lehet.
Most root/xposed megoldás után nézelődök, úgy néz ki van: [link]
-
agonatic
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés a készüléket használókhoz, az SD kártyát hogy lehet kiszedni belőle normálisan, mert én megszenvedtem vele, bár lehet béna vagyok.
Egyébként megvagyok elégedve, lenovo p780-ról váltottam, az aksi ebben még durvább pedig, a lenovo-é sem volt kutya
-
nyuszi123456
aktív tag
Az egész tetszik, de az akku fantasztikus.
-
GIJoe
addikt
Nagy akku <3

-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz, habár jelenleg 36 ezerből is megvan.
Picit lélektani határon van az ár, mert szerintem innen nem sokkal feljebb vannak neves cuccok / Redmi 2 Pro / illetve már a hazai vizeken is lehet találni jó cuccokat.
Az aksi kapcsán jó lenne valami kézzelfogható infó, hogy pl esetleg a matrica alatt van-e valós adat.
Nekem csak ez az ami nem szimpatikus a B kategóriában, hogy az aksiról szeretnek lódítani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), ami az utóbbi időben átment a kezeim között.
De egyelőre el vagyok látva telefonokkal... 
Ez az első okostelefonom.