Hi​r​d​et​és​

2018. május 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3) SUPREME7


SUPREME7
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csigavérnél az a "trükk", hogy olcsó-akciós képzéseket behirdetik, aztán heteket-hónapokat kell várni mire kapsz oktatót, mert olyan hosszú a várólista. És valószínűleg eleve ha valami akció keretében csinálod, akkor nem te fogsz először oktatót kapni. A jogsinál is az a helyzet, hogy olcsó húsnak híg a leve, érdemes kerülni a feltűnően olcsó iskolákat, meg a mesés kedvezményeket.

Reálisan 160K körül gondolom a jogsit mindennel együtt, ha nem buksz semmiből és max pár plusz órát veszel, nekem 200K lett a vége, de én is intenzív (heti 3 vezetés) gyakorlattal csináltam és 4 óra pluszom volt a kötelező 30-on felül.

A mennyi idő meg sok mindentől függ.

Kresz attól függ mikorra kapsz időpontot, Budapesten szerintem minimum 3-4 hét, tehát oktatással, várakozással, kb 1,5-2 hónap.

Utána már az oktatótól függ, hogy mennyit vezetsz, ha szerencséd van és heti 2x vezetsz, akkor durván 2 hónap alatt vagy 30 óránál, ha utána egyből lesz vizsgaidőpontod, akkor is ugye már 4 hónap, és ez akkor ha mindenben mázlid van. De inkább számolj 5-6 hónappal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.