Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Megy a lézer, de olyan erős lett inkább betápláltam csak a quarrynek, a 600RF fix zöld energia meg a háznak van, bőven elég most. Jobb is, hogy így csináltam végül is.
    Dobtam bele egy stack glowstonet így lett strength 40%, efficiency 25%, persze a purity rosszabbodott kb 15%-ot, így leszűrtem még egyszer és visszajavult 85%-ra.
    Ezzel kaptam egy kristályt ami 4266RF/t-et termel, végig maxon megy szóval merül is szépen, érdemes volt rá egy egyszerű RS vezérlést rakni rs monitorral, ha leáll a quarry kapcsoljon le a lézer is.
    Ezzel a felállással minimális a sugárzása, közvetlen mellette csak egy egyszerű éhezés 1-et ad, de én körbeépítettem azért, így nulla. Erősebb kristálynál már dob éhezés meg lassúság 3-at, az éhezés 3-ba meg belehalni hard fokozaton 10s után, szóval ott már van értelme is a lezárásának. Ott ahol kijön a vezeték nincs blokk, de úgy is véd.
    Az egy kristály szűrése pont annyi anyagot termel, amiből körbe lehet így építeni 4x4 blokkos területen, sarkaira nem kell, az üveges verzió olcsóbb azért abból van.

    64x64 területet ásott a quarry talajszintről kb háromnegyed óra alatt és a lézer 35%-ra merült, szóval azért hamar fogy. De hozott fel két stack oret amiből kijön már 4 kristály is.
    RFtools quarry fogyasztása ha jól számolom 10ezer RF/t, a 4000RF-fel is még csak félgázon megy, de szerintem így is baromi gyors.

    Tetszik ez a mod, nincs túlbonyolítva, nincsenek végletekig agyonkraftolt alkatrészei, ötletes jól átgondolt megvalósítás, pont annyi gép ami még élvezhető, olyan mint a Bigrea szinte, csak annál kevésbé opabb és a sugárzás miatt azért van súlya is, de nem viszi el a fél megyét, mint az IC. Teljesen jól balanszolt emiatt.
    Egyedül automatizálni nehéz, de azt én úgyse fogom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés