Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attila9988
üzenetére
> Pl a DE -k minősége magasan a win10 felett van, kivéve a gnome 3 -at, meg a unity -t.
Az osszes DE egy bughalom a Windows es az OSX grafikus feluletehez kepest, sajnos. Mondom ezt ugy, hogy hasznaltam Gnome 2-t, 3-at, Unity-t, KDE 2/3/4/5-ot, Openboxot, XFCE-t, Fluxboxot, LMDE-t, i3 WM-et. Ez _a_ problema a Linux desktoppal, maga a desktop. Rengeteg bug, nagyon alacsony usability.
> debian -t feldobom, 4, 5, parancs, 1, 2 driver, és a gép megy... ez windows -on SOHA nem volt így.
A mostani desktopomon (nem egy osszehekkelt valami, hanem brand gep), W10 install utan elmentem inni egy kavet, mire visszertem, minden driver fent volt (a legujabb NVidia szoftverektol a Logitech webkamig). Van rajta Linux is, eleg sokat kellett vele probalkozni: Fedora 23 elso reboot utan meghal (mert bugos a GDM-SELinux konfiguracioja, ismert bug), az Ubuntu 15.10 Live CD be se bootol, az Arch az megy rendesen (kiveve, hogy kezzel kell xrandr modelineokat editalni, de azt megcsinalom).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo TAB M11 tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest