Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Ezt a szemléletet ad, gondolkodni tanít, stb bullshitet nekem is szajkózták az egyetemen, amikor a teljesen értelmetlen tantárgyak szükségességéről kérdeztem (pl számtech történelem (ki mikor mit talált fel), erősáramú elektronika, olyan matek ami használhatatlan számtechben, algoritmus elmélet (sok hibás algoritmussal)). Aztán nem kérdeztem tovább, ott hagytam a francba 2 hónap után... nehogy már leüljek tanulni ilyen tölteléket, inkább hasznosabban töltöm el az időt.
Azóta programfejlesztőként dolgozom, és valahogy nem hiányoztak a tölteléktantárgyak, pedig sokféle célú programot csináltam már. Akinek a szemléletet és a gondolkodást ehhez tanítani kell, az keressen más szakmát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest