A munkahelyemen - közintézmény - egy huszonpár éves szarráégett Szarvasi-t cseréltek le valami csodára. 2 nap után csere, mert az ELSŐ főzéskor megdöglött. A cserepéldány 1 hétig bírta. Az ez után vett Szarvasi immár 6. éve megy rigedtartásban használva - munkahely - napi 4-5 főzéssel.
2 havonta a takarítónő átmossa 20%-os ecettel és a vízkőoldás is megvan. (errefelé elég kemény a víz)
Az eddigi legerősebb kávém egy alumínium kotyogóhoz fűződik. 8 teáskanál cukor és 2,5 dl tej után is olyan volt, hogy csillagokat láttam. Lehet nem kellett volna 4x megtömni...
Elismerem, hogy a frissen darált kávénál nincs jobb. 1 Kg-os kiszerelésben veszem a Lidl-ben a szemeskávét - max. 1 napi adagot darálok le, így "friss" marad. Volt, hogy az őrölt kávéban találtam faágat, cirokdarabonat. No. Azóta nem veszek őrölt kávét.
Üdv. V. Körte