Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38) Baltazár123


Baltazár123
(tag)

A teszteken annyit lehetne azért finomítani, hogy egy tipikus low end laptop felhasználási területe a böngészés, levélírás, dokumentumok nyomtatása, szövegszerkesztés, táblázatkezelés havi kiadásra meg mindenfélét, filmnézés, zenehallgatás, fotók nézegetése stb.
Bármennyire is hihetetlen, de vannak emberek, akik nem játszanak a géppel.
A teszteknél meg a konfignál is ezekre a nem játék centrikus felhasználási területekre kéne inkább fókuszálni a low end esetében.
A nejemnek vettünk 9 éve egy Lenovo 2 magos cerka laptopot, ami kapott időközben egy memória bővítést 4gb-re meg egy ssd-t. Az ssd dobott a legtöbbet rajta nyilván, de azért a memória is jól jött neki. Játék soha nem futott rajta, de amire ő használja, mindenre jó, soha nem futott bele olyanba, hogy na akkor ezzel nem lehet megcsinálni.
Igazából már többször lecserélhettük volna, de nem akarta, mert neki jó ez mindenre és nem használja folyamatosan. Tényleg csak egy gond van vele, hogy a hűtése hangos, de megszokható. Sajnos már 1 weboldal megnyitása is leterheli a procit, úgyhogy a hűtés tényleg folyamatosan megy. A netezés már amúgy is tableten történik, úgyhogy csak az egyéb feladatokra használja a tabletet, ami időben nem sok.
Tényleg hogy egy ssd meg némi plusz ramot ha beletol az ember ezekbe a nagyon olcsó low end tabletekbe, akkor a játékon kívüli minden otthoni nem professzionális feladatot maradéktalanul el lehet rajtuk végezni.
Van logikus célközönsége ezeknek, szerintem, de a teszteken el kéne gondolkodni ezek esetében és a játékot kiirtani és más teszteket berakni, ami a felhasználási területnek jobban megfelel.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.