Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle

Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
Azért a tablet szegmensben több mint tragikus az amit a Microsoft az elmúlt években művelt, szóval valamilyen szinten nem meglepő, hogy sokan kétkedve állnak hozzá a Surface-hez is. De talán most először úgy tűnik, hogy a Microsoft tényleg valami jót akar csinálni. Az, hogy ez mennyire sikerül nekik, majd akkor fog kiderülni, ha kijön a termék. Én drukkolok neki, bár kétség kívül nehéz helyzetben vannak az Apple előnye miatt, de nem lehetetlen összehozni egy közel olyan jó, vagy esetekben akár jobb (usb, microSD) tabletet mint az iPad. Legyen verseny, legyenek egyre szebb, jobb és többet nyújtó tabletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a kocka tényleg izgalmas lett
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest