Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Kétségtelen, hogy drága készülék, ezt nem vitatta senki. 200e Ft körüli árba egy jobb hátlapnak szerintem is bele kellett volna férnie, mert amúgy az elejével, a kijelzővel, a hardverrel semmi gond nincs. Nekem a gagyitron fülhallgató se hiányzik, amit másokhoz csomagolnak. Aki komolyan gondolja a fülhallgatózást, úgyis saját maga vesz jobbat.
Nekem amúgy az egyik pont amiért nehezen engedném el a 950XL-t az, ahogy az amoled fekete háttérrel beleolvad a fekete üveg előlapjába. A Galaxy S2-m óta hiányoltam egy ilyen telefont, ami ennyire szép, letisztult szemből. Csak aztán sajnos mindig újra megnyekken a kezemben a hátlapja, és ez elkeserít...
De mégsem azon az áron adják, amennyiért a fém+üveg kombós amúgy divatos csúcskészülékeket, hanem annál azért olcsóbban.
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Kicsit árnyaljuk ezt a dolgot szerintem. Mert ugye a telefon nem 230 ezer Ft, mint azt sokan írják.Talán vonatkoztassunk el a magyar áraktól egy kicsit.
A 950XL ugyanis 699 euróba kerül, és ebben az árban benne van a dokkoló, ami amúgy 109 lenne. Tehát a telefonért 590et kérnek. Ez 189 ezer Ft. Soroljátok már fel, hogy melyik flagshipet lehet ennyiért kapni? Mert ha én elkezdek 5.7-es csúcs phableteket nézni, akkor leginkább egyiket se. Sőt, sokak hőn áhított üveg-fém kombinációs telefonjait még 750-950 euró alatt se nagyon.
Az ár-érték aránya tehát, annak ellenére hogy gagyi a hátlapja, nincs annyira mellélőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi