Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tillu70
üzenetére
Meg kellett volna várni a nyár közepét, ha az RS befuccsol, hirtelen akkorát fog zuhanni az ára, mint anno az OMNIA 7-nek. Ha meg frankó lesz a rendszer, emelkedni már úgysem fog.
Sajnos a WP telefonokon csak is bukta lehet minden szempontból. Lassan a használt piacon egyenértékű lesz egy 5s ájfonnal. Köszönhetően az elcseszett és bugos rendszerek, balfaszságok tömkelegének.
318-cal kellett volna kijönnie és legalább egy 107-es build sebességével, akkor a w10 tarolna, de sajnos döglassú még ezen durva vas alatt is.Nem beszélve róla, hogy ahhoz, hogy stabil legyen meg is kell szenvedni a felhasználók többségének, ritka, akinél minden frissítés után még nem jött elő valami brutális baromság, vagy lassulás, akkumerülés etc...
Ezért az RS lesz a döntőtényező, ha az is gáz lesz, a 950 XL tőlem megy a büdös francba...
-
válasz
Tillu70
üzenetére
Én már ma átvettem.
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi. 
Frissíteni érdemes, mert alapból korai win10-zel jött nekem is. mflex által leírtakat követve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Elden Ring
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MCDODO T03 fejhallgató
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi.