Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
üzenetére
Öszintén: szerintem annyit sem ért hozzá, mint én. Pedig a bányászathoz én sem sokat. Azt gondolom, hogy simán csak ezt látta a hírekben.
(#124) Danex: Ha tud vele várni.... Őőőőőő..... Van garancia arra, hogy ismét az egekben lesz az árfolyam? Mert ahogy most kíváncsiságból megnéztem pillanatnyilag egy lassú, de konstans csökkenést látok.
Az autóhoz: mivel jelzálogból vette, így biztosan bukó. A valós vételár a kamatok miatt ugye több, mint amennyi az autó ára volt. Így még abban az esetben is bukik rajta, ha szalon áron tudja esetleg eladni. Amire meg reálisan gondolkodva két gyerek mellett azért sok esély nincs.... A kocsi belsején meglátszik két óvodás ténykedése. Félre értés ne essék, ez önmagában nem baj! De a kocsi szalon állapotának nem igazán használ, hogy tartsa az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile 2
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest