Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szupermacs #42 üzenetére
A MobilAréna tipikusan nem teszteli az úszást (kb. egynél láttam, hogy Alice ment egyet wellnessezni, de az csak "úszás", nem úszás volt). Számomra pedig ez az egyetlen, ami érdekelt volna.
A többi funkcióról hasznosnak láttam megosztani, hogy a marketing anyagok szerint mindent is tud, a gyakorlatban pedig kb. semmire sem használható.
-
CoroStar86
aktív tag
válasz
szupermacs #42 üzenetére
Először is négy oldal. Másodszor meg vannak emberek (pl. én), akik szeretnek minél több helyről érdeklődni egy adott témában. Szerintem elfér még ez a cikk a logouton...
-
válasz
szupermacs #42 üzenetére
Azért egy valódi felhasználói tartósteszt sokkal többet ér, mint egy mobilarénás cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A marketing feature-ök végigpipálgatása helyett íme a tényleges használhatósági tapasztalatok.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest