Hirdetés

2020. november 28., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) brd válasza philoxenia (#17) üzenetére


brd
nagyúr

A két karon egy-egy órával (és az adatok összevetésével és persze az órák között pontosan szinkronizált idővel) megoldható. :) De ha a célközönséget megtippeli (vagy bekéri beállításban: kezdő - élsportoló), akkor jó eséllyel egy db-bal is lehet valamennyire sejteni (főleg, miután már vannak előző adatok és közel hasonlóan úszik a delikvens a különböző úszásnemekben önmagához képest).

The only real valuable thing is intuition.

(#52) szenesember


szenesember
tag

Üdv! Nyilvánvalóan kevés egy ilyen eszköz, ha komolyan akar sportolni valaki, de szerintem van létjogosultsága. Én pl pont nem a sport miatt vettem (calisthenics edzésekhez nem sok értelme van). Az 5 éves fiam rosszul alszik egy ideje, és ki akartam deríteni, miért. Mióta meg van a kütyü, sokkal többet tudok az alvásminőségéről (illetve a sajátomról), és egyáltalán nem nevezném pontatlannak a cuccot. Eleinte az alvás végének idejét elszúrta, de azóta sokat finomodott. Teljesen pontosan megmondja, mikor aludt el, és mikor ébredt. Az ébredéseket is látja. Számomra jó segítségnek bizonyult a megfelelő alvási körülmények megteremtésében. A sportok követésén kívül (mivel ezeket nem használom) minden funkciója jól működik.

[ Szerkesztve ]

(#53) rep3at


rep3at
őstag

Kicsit olyan ez mint azok a munkások akik mindenre jók (közben semmire), egy szakosodott ember meg lehet hogy kevesebb talicskát tol el, viszont a szakterületén pro, igaz az már árban is jóval több.

A legtöbb ember a minél olcsóbbra megy, aztán csodálkozik hogy szar lesz a meló. Hiába, Suzuki árban nem lehet Mercedest kapni..

Nekem Gear S3 volt, az elég pontosan mért (bár erre pont nem használtam), ám 130 ezerbe került. Később rájöttem hogy nem használom ki, azóta lett helyette egy Casio AE-1000W, nekem mindenre elég :)

[ Szerkesztve ]

Forward thinking. كرر

(#54) D1Rect


D1Rect
félisten

Az alapelképzelés volt a hibás, jelenleg nincs olyan eszköz ami pár ezresért tudná amit te szeretnél.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#55) VS461


VS461
tag
LOGOUT blog

Furcsa elvárások egy párezres cucctól. Vagy inkább fogalmazzak úgy, hogy elég mélyen "benne vagy" az úszásban, és furcsa, hogy ehhez képest egy ilyen olcsó kütyüt akarsz felhasználni intenzívnek mondható, önállóan menedzselt(nek tűnő) úszó edzésprogramhoz. Pozitív, hogy alig buktál rajta. Amúgy kíváncsi lennék, egy Garmin Swim mit tud, illetve miért lennél vele elégedetlen, az árán kívül.

A cikked alapján amúgy legalább az kiderült, hogy hasonló mélységű futóedzésekhez (amatőr versenyzéshez résztávok stb), esetleg multisport köredzésekhez sem alkalmas, ha így kezeli a megállást-újraindulást. Amióta tudják, hogy Garminom van, sokan kérdezik, milyen órát vegyenek (mint a futócipő - mire/hogyan akarod használni?), és nyilván nem ismerek minden okosakármit, de legalább ezt nem fogom ajánlani egy kicsit is elszántabb kezdőnek.

Én mondjuk a másik véglet vagyok, a 935-ösöm tudását nyilván alig használom ki (mostanában kezdtem újra többet bringázni a futrinka mellé, meg köredzés jellegű dolgokat csinálni futással), nekem nem sokat mond az elemelkedés meg a ground contact time edző nélkül. Enyhe konzumidiotizmus volt egyáltalán gondolkodni rajta :B , de túl durván volt leárazva a berlini maraton expóján :D Most várok egy újabb durva leárazást, mert enyhén pixelhibás szegénykém, leesett a zuhanyzó ablakából.

[ Szerkesztve ]

Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота

(#56) Raysen623


Raysen623
addikt

Most vettem egy ilyet és nekem nagyon tetszik. Amit eddig olvastam a cikkben az azért szerintem elég speciális igény. Én gyakorlatilag mindent bekapcsoltam rajta és szeretném majd edzéshez is használni - nem úszás jellegűekhez.

A lépésszámok és a pulzusszám is nálam hozza a kb valóságos értékeket, az alvásfigyelő is tetszik és rögtön látszik ha túl keveset alszom vagy nehezen sikerül álomba szenderülni. Szóval eddig jó, bár nekem nincsenek óriási elvárásaim. Átlag felhasználónak ennyi pénzért tökéletes választás, mert jó a design is, nincs túlbonyolítva és sok kiegészítő kapható hozzá.

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#57) kalanchoe


kalanchoe
aktív tag

Köszönöm a tesztet, jó látni egy másik megközelítésből is. Nyilván, úszásra nem kifejezetten való, főleg ennyi pénzért, szóval nem is voltam nagyon meglepve. A 4-ben már volt ilyesmi funkció, de szerintem ott is inkább csak egy megközelítő értéket mutat, mintsem pontosat.
Én amúgy mostanában gondolkodtam a 4 és az 5 között, mert lassan lehet ideje lenne leváltani a hármast, főleg a jobb, színes kijelző miatt, azonban a rezgőmotor meghibásodásán és a karcos kijelzőn kívül nem lenne rá különösebb okom.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.