Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
(fanatikus tag)

A napi 12-13 óra lassan megöl. Nincs mellette életed. A szombatot hétköznapra cserélni, meg hát....
Én is tervezek lepattanni a jelenlegi helyemről, engem az éjszakás műszak visz le az életről. :(

Nem öregszem. Szintet lépek!

(#2) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

Inkább emellett a laza munka és életvitel mellett tanulj meg egy olyan szakmát/nyelvet, amivel normális munkát tudsz majd vállalni. Ahova készülsz, az egy robotmunka, kimerítő, semmire sem lesz időd mellette.

(#3) Met


Met
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van lehetőség hétfőről péntekig 9 órában dolgozni, de első sorban a másikra keresnek embert.
Ezen agyalok hogy azért a napi 12-13 óra sok, plusz még az utazgatás.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#4) KISDUCK válasza Met (#3) üzenetére


KISDUCK
(senior tag)

Szerintem nincs értelme ezen sokat matekozni, ha már undorral mész be a munkahelyedre akkor válts! Ha az új hely nem tetszik akkor sem kell eltöltened ott éveket, válthatsz onnét is. Munkát mindig lehet találni, legfeljebb nem olyat amire vágytál.

Kapcsold ki az oldalon a reklámblokkolót, mert ennyit tehetünk az oldalért! Köszönöm!

(#5) philoxenia


philoxenia
(MODERÁTOR)

36. éve 12 órázom... ;) Mondjuk engem a 8 óra öl meg, volt már egyszer három hétig... :O

'65-ben születtem...

(#6) Hieronymus


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Burnout.

Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.

(#7) Narxis válasza Hieronymus (#6) üzenetére


Narxis
(PH! nagyúr)

Igen, népbetegség ebben az országban. :(

(#8) Hieronymus válasza Narxis (#7) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem országfüggő.
Legfeljebb eltérő a "betegség" kezelése, országonként.

Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.

(#9) Drótszamár válasza Hieronymus (#8) üzenetére


Drótszamár
(őstag)

Keresek Logitech C600 webkamerát. (o Y o)

(#10) Met válasza Drótszamár (#9) üzenetére


Met
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ideje már lényegesen több alkohol fogy itthon :DDD

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#11) petipetya


petipetya
(PH! nagyúr)

Te is tudod, hogy nem ettől a grafikus cégtől fogsz nyugdíjba menni, így 5 év is bőven elegendő lett volna ahhoz, hogy jól mutasson az önéletrajzodban, és alátámassza a következő interjún általad említett lojalitást, kitartást stb.

Akárhová is mész, azt mondd az interjún, amit hallani akarnak. Például miért váltasz: nem azért, mert rossz az előző hely, hanem hogy a megpályázott munkakör neked miért kihívás, új kaland és tapasztalatszerzés a fénymásoló szalon - például az emberekkel való foglalkozás miatt (amit persze majd meg fogsz utálni), mivel szeretsz segíteni rajtuk, és amúgy ez az egyik pozitív tulajdonságod a sok közül, nem mellesleg delfin lennél ha állat lennél stb. A neten minden megtalálható.

[ Szerkesztve ]

(#12) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi a fenét csináltál 10 évig egy ilyen zsákutca munkahelyen?

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#13) vwpolopg válasza D1Rect (#12) üzenetére


vwpolopg
(őstag)

Kényelmes benne ülni a meleg sz*rban... 3,5 évet basztam el az életemből egy tré helyen amit még az önéletrajzomba se írhatok bele, mert a villanyászkodásnak semmiféle köze a pályámhoz. Többször le akartam lépni, de mindig pont akkor emeltek a fizun. Ja, napi 5 óra volt odavissza bejárni. Ráment a kapcsolatom, akkor az egészségem és részben a fősuli is. De kényelmes volt a meleg szarban ücsörögni és a megszokások szerint élni. Kellett idő mire beláttam mekkora barom vagyok épp és váltottam :D

(#14) G-Guts


G-Guts
(senior tag)

Szerintem váltanod kell. Még ha nem is lesz jó az új munkahely számodra és megbánod, hogy eljöttél a jelenlegitől, akkor is váltanod kell. Különben agyilag egy kicsit leépülsz. Annyit meg nem ér egy a kib@szott munkahely sem, hogy megérje agyilag leépülni.

(#15) Blizzardking


Blizzardking
(őstag)

Én nem csak abból a szempontból nézném a dolgot, hogy menj vagy maradj. Van itt fontosabb kérdés is szvsz.
Van egy meg nem oldott konfliktusod egy kolléganőddel, amit nem kezelsz. Nem kell megütköznöd vele, vagy ölre menni, mindössze első körben neki elmondani hogy mi vele a problémád, normális hangnemben.
Ha nem lép, ugyanezt a górénak. Nem kell másokat bevonni, nem kell másokkal takarózni, te vagy ott 10 éve, ez a véleményed, mndenkinek kutya kötelessége végighallgatni. Ez olyan mint a fizikában a dinamikus egyensúly, most picit rossz helyen van nálatok.
A következő helyen - ha nem oldod meg itt és most - ugyanez a fajta konfliktus ötszörösen fog jelentkezni. Ráadásul ott te leszel az új srác.
Mindenképp próbáld elrendezni, a saját személyiségfejlődésed érdekében. És utána jöhet a kérdés, hogy menni vagy maradni. :R

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#16) Met


Met
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

petipetya
Pár évvel ezelőttig nem gondoltam hogy nem innen megyek nyugdíjba. :O

D1Rect Tényleg jól éreztem magam ott, amikor odamentem, mondták hogy itt nem nagyon lehet előre lépni, de nem érdekelt és most sem érdekel.
Az utolsó 3-4 év ami alatt gyűlt a feszültség. A főnökasszony azzal hitegetett hogy el fog ez menni (ekkor még csak ez a picsa volt a gond), reménykedtem, de nem. Igazából nem akar a gyerekeivel konfliktusba kerülni emiatt nem küldi el. De most már az egészbe belefáradtam.

vwpolopg Igen, kényelmes volt és jó, nyugis. Nagyon nem bírom a változást.

G-Guts Agyilag nem tudok leépülni :) Testileg sajnos igen :( hajlamos vagy betegség tüneteket előidézni betegség nélkül.

Blizzardking Az a helyzet hogy a 42 évem alatt nem nagyon találkoztam olyan emberrel aki annyira taszított volna mint ez. Emberileg és munkaviszonyban is.
Arról van szó hogy neki azaz értékrendje hogy kinek hány diplomája van (nekem nincs), egy egyszerű munkás már szar ember neki. Amit én mondok azt nem fogadja el csak amit a cég többi dolgozója akik nem külsősök hanem családtagok. Ketten vagyunk csak külsősök.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#17) DeFranco


DeFranco
(PH! nagyúr)

én kicsit úgy érzem visszafelé lépnél ezzel a váltással, szerintem próbálj meg mindig "fehéríteni" a galléron. semmi bajom a fénymásolókban dolgozó személyzettel, fontos és értékes munkát végeznek de neked most nem ez jelentené a fejlődést. lépj inkább előre.

szerk: mennyi?? 42?? nem ennyire emlékeztem.

[ Szerkesztve ]

(#18) G-Guts válasza Met (#16) üzenetére


G-Guts
(senior tag)

"Agyilag nem tudok leépülni" Nem a lóf@szt! Hidd csak el! Bár ezt az ember saját magán általában nem veszi észre. De egyébként úgy is veheted, hogy mentálisan nem tudsz annyira fejlődni, mint amennyire egy másik munkahelyen tudnál. Nem jó az sem, ha csak stagnálsz mentálisan, kellenek a friss ingerek az agynak.

(#19) Blizzardking válasza Met (#16) üzenetére


Blizzardking
(őstag)

Én ezt értem. De alapszabály a párkapcsolatban is és a melóban is, hogy ha az ember kimenekül belőle, ugyanazt visszakapja sokkal szarabb formában. Én csak ezt mondtam. A diploma egy dolog, és hogy kinek a hiánya mekkora lyukat ütne a cégben az egy teljesen más dolog.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#20) Freiherr válasza Blizzardking (#19) üzenetére


Freiherr
(őstag)

Hagyd már ezt a hülyeséget.Az ember egy ponton túl már nem akar hozzá sem szólni egy féreghez, nemhogy normálisan, hanem sehogyan sem.Esetleg egy baltát a fejébe, főleg ha bejátszik a burnout egy jó adag frusztrációval megspékelve.

Témaindító: azonnal kilépni, semmi megbeszéljük hülyeség, rá fogsz menni, ha nem mersz kilépni a komfortzónából.

"WRC is for boys, Group B was for men"

(#21) Mennali válasza Freiherr (#20) üzenetére


Mennali
(fanatikus tag)

Egyértelmű, hogy kilépni de nem emiatt a 12-13 órás meló miatt, várni, keresni kell másikat mert félnapokat dolgozni se sokáig lehet normálisan

(#22) Lauda válasza Blizzardking (#19) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Tehát ha kimenekülök a kapcsolatból, mert megbolondult a nő, akkor csak még böszmébbet kaphatok?

[ Szerkesztve ]

(#23) Dexar007


Dexar007
(PH! kedvence)

10 ev utan? Nekem eleg lett volna 1 honap is.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#24) serrin


serrin
(tag)

Nagyon türelmes vagy, mert én néhány hónap múlva a kolléganő megérkezése után már valószínűleg nem lennék ott. Főleg úgy, hogy jelezted is a problémát, de nem foglalkoznak vele.

Azért jobban nézz körül másik állás ügyében, mert napi 12 óra az túl sok lesz. Esetleg átmész az új helyre, ha már itt nem bírod és úgy keresel tovább. Ilyen helyen meg hétköznapra is esik szabadnap, így állásinterjúra is el tudsz menni.

Szerintem egy munkahely sem éri meg, hogy belebetegedjünk. Hagytam már ott úgy céget, hogy nem volt másik, de jobb volt, ha a közelébe sem mentem a helynek...

iPhone SE 64GB & Lumia 735 || "Privát üzenetnél gyorsabb az e-mail, e-mail-nél gyorsabb az sms, sms-nél a telefonhívás."

(#25) zolikaDB


zolikaDB
(PH! kedvence)

Leírtad az átlag magyar munkásnapokat az első pár bekezdésben :DDD
A másik véglet ugyanez megspékelve ganajra hajtással.

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#26) Met válasza Dexar007 (#23) üzenetére


Met
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, 10 éve vagyok itt, ez 3-4 éve van itt, akkortól kezdett fogyni a lelkesedésem, mostanra nullázódott és kezdek hibázni.
Csak azt csinálom meg ami rám tartozik, minek erőlködjek ha látom hogy a másik is annyit csinál ami rá tartozik.
Nem vagyunk egy pozícióba, nincs az hogy vagy ő vagy én. Nem kell versenyeznem.

Már tavaly kilépéssel akartam kezdeni az évet csak elég szarul kezdődött és folyatódott az évem [link] ami miatt nem akartam még az új munkahely miatt is idegeskedni.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#27) finest


finest
(PH! addikt)

Szia! Én két éve váltottam egy 10 éves helyet, mondjuk magasabb (vezető) beosztásba mentem át egy új helyre, viszont ott csak egy évet voltam, mert nem éreztem jól magam, sikerült továbbra is (kicsivel) jobb feltéteklekkel, azonos beosztásba máshova átmennem, ahol lényegesen jobban érzem magam.
Ahogy kezdtem besokallni azon a helyen, ahol 10 évet voltam, elkezdtem felépítgetni a váltást, szereztem felsőfokú szakképesítést, szakvizsgát. Otthon szépen megbeszéltem az asszonnyal, hogy ne akadjon ki, ne ijedjen meg, ha a biztonságot felcserélni látszoma kalandra. Könnyen ment a váltás. Annyira munkaerőhiány van, hogy tökre felesleges valami jobbra várni egy rossz helyen. Már csak azt bánom, hogy nem előbb léptem ki a konfortzónából.
Azt mondom, hogy 12 órás melóra ne válts, ha 42 vagy, akkor nyilván van család, ne add fel a hétvégét!
Szerintem nincs mit veszteni, a munkakeresés, az új hely megerősíti az önbizalmadat, önértékelésed. Hajrá!

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#28) janeszgol


janeszgol
(PH! kedvence)

Egyet tarts eszben, ha irhatom ezt. Amig csak magad tartod el, addig azt csinalsz, amit akarsz. Oda mesz, ahova akarsz, annyiszor valtasz melot, amennyiszer akarsz. De ha mar van eltartottad (haziallat, gyerek, feleseg), akiket kotelezo vagy ellatni, akkor mar nem ugralhatsz, legalabbis szerintem kevesebb jogod van hozza. Akkor csak megfontoltan, bebiztositva.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#29) C4mp3r


C4mp3r
(PH! addikt)

12+ oraba csak akkor menj, ha rovid ideig tervezel es faszan megfizetik, mert valoban semmi eleted nem lesz mellette. en megjartam mar mindket oldalat, nemet hajon konyhaban 13 sokszor tobb ora talpalast, illetve hotel recepcioban a "szellemi" 12 orazast. egyik sem jo, de ha valasztani kell inkabb az agyam faradjon le, mert anno a hajon volt, hogy alig birtam a labamra allni. a te dontesed, illetve nem tudom dolgoztal-e mar ilyen munkarendben, de szerintem mindig torekedni kell a 8 orara, mert a 12 gyilkol, foleg hosszutavon

bnet: C4mp3r#2211

(#30) Met válasza janeszgol (#28) üzenetére


Met
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindenképpen úgy akarok felmondani ha már megvan a másik.
Annak ellenére hogy az anyagi forrás megvan a kieső fizetést pótolni, bár nem szívesen költeném erre.
Barátnőmmel élek, Ő az azonnali felmondásra buzdít, az egészségi állapotom érdekében.
Gyerek, lakáshitel, felnihitel nincs:)

C4mp3r A 12 órázás ötletét már elvetettem.

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#31) zolikaDB válasza finest (#27) üzenetére


zolikaDB
(PH! kedvence)

Ez így leírva és meglépve respect, így kellene működnie a dolgoknak :R

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#32) kenwood válasza petipetya (#11) üzenetére


kenwood
(PH! addikt)

Egyreszt egy ilyen melonal nem igazan kell tarolni az interjun,masreszt meg ahol kell,ott mar ez nem nagyon megy.
En is bemagoltam a kotelezo valaszokat a kotelezo kerdesekre, de a masik oldalon sem hulyek ulnek,vagy ha igen,talan jobb is mashova menni.

Szerintem kezd egyre jobban mukodni a kulturalt oszinteseg az interjun.

Egy epeszu ember elobb elhiszi, hogy azert jossz at az egyik szar helyrol a masikra,mert itt 10k-val tobbet kapsz,mintha azt mondod, hogy egesz eletedben arrol almodoztal, hogy csemegepultos, vagy raktaros leszel.

Meg azt is tegyuk hozza, hogy azert az ertelmesebb emberek vagy szakmunkat vegeznek (ahol a tudas,tapasztalat szamit),vagy kulfoldre mentek,.
Egy pesten par eve meg jonnak szamito 150-200 nettos allashoz eleg, ha ott vagy az interjun fejben, es nem azt latjak, hogy a legegyszerubb kerdes ertelmezese is gondot okoz.

A nyolcnal tobb ora melo nalam ugy van,hogy tiznel van egy hatar. Az mar erezhetoen tobb a nyolcnal,de meg kezelheto. Onnan mar minden ora durva, en egy 12 oras muszak utan agyilag teljesen off vagyok.
Persze ez embertol is fugg.
Ha valakinek az elso meloja 12 oras,az lehet,hogy nem tudja megszokni,hogy 5 napot kell dolgozni egy heten,es a 8 tol lesz kibukva.
A 10-12 orat nem csak bent kell birni.

Ha van eleted, azt is szetveri.
Mar egy 11:30 tol 20:00 muszak is olyan, hogy felkelek,megcsinalok itthon 1-2 dolgot,elmegyek melozni,es hazajovok lefekudni.
Mivel az emberek tobbsege 8 es 18 kozott dolgozik (8 orat), igy a szabad hetkoznapokkal sokra nem mesz, mert akkor pont senki nem er ra.
Az jol hangzik,hogy ilyenkor el tudok menni a bankba,a hivatalokba ide-oda, csak ugye ezt valahogy azok is megoljdjak,akik "rendes" munkarendben vannak.

[ Szerkesztve ]

(#33) Blizzardking válasza Lauda (#22) üzenetére


Blizzardking
(őstag)

Igen, nagy vonalakban ezt gondolom. Lehet hogy másképp lesz böszme a következő, de az egymáshoz való viszonyulásunk kb ugyanolyan lesz. Sorry.
Munkahelynél ez úgy nyilvánul meg, hogy az embert szarrá hajtják, átmegy máshova, és ott is szarrá hajtják.
A határok kijelölése szerintem minden esetben nagyon fontos. Azért még senkit nem rúgtak ki/hagytak el, mert elmondta a véleményét egy őt érintő dologról. Enélkül a másik fél számára is tisztázalan lesz hogy miért lépett ki az egyik fél, és senki sem fejlődik. Szerintem minden váltásnak a fejlődést kell szolgálnia, különben mi értelme?

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#34) angyalpc2


angyalpc2
(tag)

9-16.30-ig
álom meló

én 8-17:00 + 1 óra utazás vagy is 10 óra
És ez a normál...mert hogy simán bele lehet csúszni este 6-7 sőt 8-9-be is
De ha reggel 6-ra megyek be (4:50-kor kell kelni!) akkor is max 3 -kor jövök ki, de inkább délután 17:00
Túlóra fizetés nincs

Hivatalosan számítógép előtt nem lehet eltölteni 8 óránál többet munkaidőben.
Olyanokba ne is menjünk bele, hogy a 12 órázásnak milyen szabályai vannak
heti 4 nap.
Nem tudom mennyire komoly cég vagy csak valami kis BT..ami elsunnyogja a még a bejelentést is

meg kell próbálni, de órási a különbség a 7,5 óra össz időhöz képest

Azt is érdemes kiszámolni, hogy a 8+4 órázás miatt magasabb az összbér ...vagy lehet ugyan annyi az órabér, csak többet dolgozol.

a 12 órától szép lassan lehet kiégni, az élet kedved is elmegy, és nem úgy hogy unatkozol, semmihez nem lesz kedved, semmi nem fog érdekelni

[ Szerkesztve ]

(#35) zolikaDB


zolikaDB
(PH! kedvence)

Evekig 12-ztem, CNC mellett, elegge ledaral, befasulsz, es ahogy mondod, a 8 orat utana "szokni" kell, meg egy ido utan notoriusan vagysz a szabadsagra. Mert 4:30-kor kelni, jo esetben fel-haromnegyed hetre hazaerni az kb zombiuzemmod, napot nem latod, napkozben is azon agyalaz, h mikor kerulsz mar arra a pontra, h lassan vege.
Szar.
Mondjuk, en 7-re, 8-ra utalnek jarni. A 6-14:00 nekem a legjobb :)

[ Szerkesztve ]

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#36) janeszgol válasza Met (#30) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Oszinte leszek, igy olvasatra a jelenlegid nem rossz. Ha a munkaban nincs kihivas, keress a maganeletedben.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#37) kenwood válasza janeszgol (#36) üzenetére


kenwood
(PH! addikt)

De, hidd el ez baromi rossz.
Nem lehet megszokni.

Ennel mar csak az a rosszabb,amikor olyan melod van,ahol hullamokban jonnek a feladatok. Amikor nem tudjak kitolteni a 8 oras munkaidodet feladatokkal,ezert kitalaljak,hogy vegezd el a melot masok helyett olyan teruleteken,amihez nem ertesz,rangon alulinak tartod,tobbet keres nalad akinek a melojat csinalod stb ...
Vagy delelott szolnak,hogy ass egy godrot,majd delutan be kell temetni,hogy "ne a semmire kapd a fizetesed"
Melle termeszetesen a monitorod a nyugati palyaudvar kozepere nez,, hogy meg veletlenul se tudd normalis keretek kozott atveszelni a ket melos fazis kozotti idoszakot.
Nekem volt mar mindket veglet.
Ahol a heti 40 orabol 5-10 effektiv,meg olyan is ahol csak azert 35,mert jar orankent a 10 perc szunet.
Valamiert az utobbi helyeken mindig tudtam teljesiteni az elvarasokat, mig a fveros helyeken meg azt a keves melomat is erosen,gyakran (es nem ritkan jogosan) kritizaltak. Sokkal tobb stressz ert ott, ahol akarhanyszor elment egy fonok mellettem,mindig azt neztem,hogy nezi-e,hogy dolgozok-e,mint ott,ahol eszre se veszek egy fonokot,mert ki se latok a melobol.

[ Szerkesztve ]

(#38) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Ez nem sok agyalnivalót kíván. Válts.

[Black Ops 4: Blackout] BNet: Nokedli#21868

(#39) kenwood


kenwood
(PH! addikt)

egyebkent a rendszeres ingyen tulorakat sose ertettem.
Ha neha ra kell huzni, es nem tudnnak pengetni, akkor en mar azert is pampogok,ha csak 100%-ban kapom meg csuszoban a tulorat
A tulora bere 150%, es ha en jofej vagyok,h penz helyett csusztatok,akkor a 200% a korrekt.

Szerintem az ingyen tulora 3 esetben jmerul fel:
- madar a munkavallalo
- valami zsakfaluban lakik 500 kilometerre pesttol,es meg ennek is orulni kell
- ha elmenne mashova,fizetett tulorakkal sem kapna meg azt a bert,amit itt.

[ Szerkesztve ]

(#40) Eastman


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem 42 évesen ne menj el egy fénymásoló szalonba melózni, mert sanszos, hogy a húszéves nyakig tetovált, „tágeszes” kiscsaj „főnököd” fog szénné szpatni, és 12 órában kb. kedved sem lesz neki elmagyarázni, hogy mi is annak az időtöltésnek a lényege. Mert Te magad sem fogod látni. Bocs. 12 órában gyűrhetitek majd egymást.

Ha kiégtél, tanulj valami mást! Munkavédelem pl. sikerszakma. IT vonal? ...nincs elég villanyszerelő, fűtésszerelő. Ők manapság annyi munkadíjat kérnek amennyit akarnak. Én anno elvégeztem egy egyéves, OKJ-s masszőr sulit, adott 10 jó évet, meg minimálisan 400 jósggű milfet*. Ennyike. :D

Inkább szintet lépj, mint ereszkedj! A „biztonsági pénzből” tanulj valamit szombatonként! Célra tartasz, emelt fővel jársz majd be és később magabiztosan le tudsz pattanni a cégtől...

Egy fénymásoldában mi a produktum? Mit alkothatsz ott? Szerintem alkotnod kellene, az maximális sikerélményt ad!

Most egy asztalos haverommal dolgozom. Konyhákat építünk meg hajók fafelületeit javítjuk. *Nincs 28 naponként rinya. OK, néha szr, mert porolunk, meg lefújja a hajunkat a 18 fokos januári szél. :) + jó a matek.

Üdv: East4man1

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, …

(#41) Geri Bátyó


Geri Bátyó
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy idióta kolléga engem is kiidegel. Pedig amúgy szeretem a helyet és a munkát is, amit csinálok, de lassan eljutok oda, hogy inkább lépek.

Én konkrétan soha sem 12 óráztam, de volt olyan időszak, hogy a normál 8 óra mellett még itthon is dolgoztam 4-6 órát esténként, folyamatosan. Ki lehet bírni, de ahhoz azért az is kellett, hogy azzal több pénzt kerestem,mint ami a fizetésem volt. Illetve rohadtul élveztem az a munkát és azokat, akikkel együtt dolgoztam.
Szerintem ez a lényeg. Simán ki lehet bírni a 12 órát, ha szereted, amit csinálsz és az embereket, akikkel együtt dolgozol.

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#42) Medocsabi


Medocsabi
(őstag)

Hát nem irigyellek. Én már 3 éve napio 11 órát dolgozom, néha szombaton is. Engem iszonyatosan zavar, hogy többet lennék a családdal,de nem tudok. Viszont cserébe az átlagkereset többszörösét kapom. Valamit valamiért. Elmehetnék 8 órába is,szabad hétvégékkel,de az a (max)nettó 200 amit kapnék rendesen hazavágna minket. Hát ez van.
szerk: Viszont, Náluank a csapat baromi jó! :K A legszarabb napokon is többnyire vidám a hangulat,lehet kicsit marhulni is,még a főnök is benne van általában. A felettesemmel mindent meg lehet beszélni,ha valamiért előbb kell mennem,később jövök stb nincs gond,sose mondott nemet ilyen kérésre. Cserébe senki nem él vissza vele.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ilyen viszont akármilyen munkahelyen is kevés van,fizetéstől,munkaórától függetlenül.(eddig sosem volt ilyen főnököm,többnyire megalomán pics@k voltak)

[ Szerkesztve ]

Ami nem öl meg az megerősít.Kivéve a Medve.... ...A Medve az megöl!

(#43) Sanyi.mTs válasza kenwood (#37) üzenetére


Sanyi.mTs
(őstag)

"mert jar orankent a 10 perc szunet."
Telemarketing?

(#44) kenwood válasza Sanyi.mTs (#43) üzenetére


kenwood
(PH! addikt)

nem.
minden olyan melonal,ami monitor elott tortenik,jar a 10 perc szempihentetes.hivatalosan eleg lenne arra a 10 percre mas - nem monitoros- melot adni,de szinte minden multi szunetet ad ra.

(#45) Sanyi.mTs válasza kenwood (#44) üzenetére


Sanyi.mTs
(őstag)

"arra a 10 percre mas - nem monitoros- melo"
vs
"jar orankent a 10 perc szunet"

látom, te is tisztában vagy az elsővel, csak akkor ne a másodikat mondjuk. ;)

"szinte minden multi szunetet ad ra."
te akkor szerencsés vagy, nálam idáig egyik multi se adott szünetet. de talán munkavédelmi oktatáson mintha mondtak volna olyat, 50 perc monitor nézés után állj fel, keres 10 percre más, nem monitoros munkát (akár rakj rendet)

(#46) Gergosz2 válasza vwpolopg (#13) üzenetére


Gergosz2
(PH! kedvence)

Fúú, ilyen tényleg van. A kényelem nagy úr. Hiába napi pl. oda vissza 2 óra ingázás, ha nyolcban kényelmesen melegedsz.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#47) janeszgol válasza kenwood (#37) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Ezekben tökéletesen igazad van. Úgy tényleg nehéz dolgozni, hogy nincs meló, de a főnök elvárja, hogy csinálj valamit. Onnan én is lécelnék.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.