Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Jelzett a telefonom, hogy a 4.5.7.1A frissites elerheto. A jelenlegi 4.5.7A verziorol a leheto legegyszerubben hogy lehetne telepitenem?
-
szki
őstag
Nalam is ezt csinalja az opera mini. Probald ki, ha elforgatod a keszuleket, és a kepernyo is fekvo lesz, akkor elojonnek e a gombok, es a beallitasok lehetoseg alul. ha igen, akkor valaszthatod akar a beallitasokban\alkalmazas elrendezese menuben a tablagep nezetet. Ekkor allo kepernyonel fent jelennek meg az ablak fulek, opera jel..
-
szki
őstag
m1 Note ma csak úgy kikapcsolt, es úgy is marad bármit teszek. Akksi közel 100% volt. mit lehet tenni? Hogy lehet életet lehelni bele?
-
szki
őstag
Beléptem én is a klubba M1 Note 16 GB-tal (OS 4.2.0.5U). xiaomiforsale-ről rendeltem. Európai verziónak hirdették, de csak kínai hálózatba tudnám dugni a töltőt. 2 év garival vettem, de csak kínai papír van hozzá, ami gondolom a gari jegy.
Sokat telefonálok 2 simmel használva. A mobilnet száguld rajta (telekom.de). A kijelző képe gyönyörű, az alkalmazások gyorsan teszik, amit kell. Van még mit testreszabni rajta, de egy hetes használat után kijelenthetem, hogy 200 Euro nem pénz egy ilyen telefonért.
Hétvégén elülső kamera teszt selfie bottal
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest