Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
2,8-as Cerka hol volt drágább mint egy E2180.....annyi marhaságot írtál, hogy az hihetetlen, ennyit ugrálni egy rohadt neven.......most az számít hogy mi van ráírva vagy az hogy mit tud?Most az hogy a hozzá nem értő kecseeg mit vesz az legyen az ő baja......aki nagy gépet akar és fogalma sincs róla, ugysem 15K-s ársávban veszi meg hanem inkább 40K+....
(#47) nLali:Ezek nem E2XXX-ek, olvasd el szerintem figyelmesebben a hírt......45nanos E2XXX-ek nincsenek......
-
Dyno
veterán
Egy irodai gépbe, pedig biza tökéletes, nekem a másik gépemben ahogy láthatod az van, kicsi tuningal keményen alul feszelve, bőven elég, pedig játék azon is megy bőven.....
Továbbá alacsony ára kitűnő tuningpotenciája, ad arra okot hogy megérje ennyiért.
Igen a név az egy dolog, de már egy jó másfél éve mást jelent az hogy Celeron sőt a S478 óta annyiban volt butább egy cerka hogy negyedelve volt a gyorsítótára a Pentiumhoz képest.
Ha valaki körültekintő a piacon meg teljesítményben, nem fog vissza riadni csaka név miatt. -
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
Na mit mondtam sokszor el?Higy az E3000 az E1000 szériát fogja váltani, mindig lelettem ugatva.

Mindenesetre örülök az új prociknak, ha tuningban is úgy teljesít, amit nagy testvéreitől ellehet várni akkor bizony, nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi