Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Én nem igazán értek a lovakhoz de a TDP a hőleadásra vonatkozik... A watt a teljesítményt mutatja ha jól tévedek és ebből kifolyólag igazából csak azt jelöli hogy ne legyezővel akard hűteni...
Aztán persze lehet hogy tévedek de én összecsinálnám magam ha a procim folyamatosan 125w-ot vagy akárcsak 100at enne... hiába csökkentik a közmű díjakat
Személyszerint egy nem tuningos
tehát PH-s szemszögből "sz@r" 65W TDP-jű energiatakarékos CPU-t nyúzok. Lemértem a gép fogyasztását megfelelő eszközzel. Üresjáratban 92 watt/óra (ugyanis ez a fogyasztás mércéje, illetve ennek 1000es testvére a kw/h) namost ha az a 65W TDP a fogyasztást jelölné akkor a gép többi része 27w-al beéri? Gondolkozzunk....Inkább azt mondja meg valaki hogy miért a túlárazás?
Tudják hogy keveset adnak el és azon akarnak nagy hasznot? Vagy tényleg lesz (van?) olyan opció mint régen hogy feloldja a júzer a többi magot és emiatt nem adják alább... ?!?Szerk.: wiki
Szerk2: kovsol megelőzött...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Arc Raiders
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest