Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Leslie_K.
üzenetére
Nem is követi, mert Ubuntu LTS követ, a Debian, meg az Ubuntu között azért van egy elég nagy lépés. Ha majd kijön az Ubuntu 16.04, akkor majd egy újabb Mint is. Ezt azért elég nagy badarság Debian szintű konzervativizmusnak nevezni.
Ha pedig ugyanúgy ellátja a feladatát nem nagyon értem miért kellene folyamatosan újabbnál újabb kernelt tenni a rendszer alá.
Az pedig hogy pont LTS-t követnek elég logikus lépésnek tűnik, mert így azért van egy rendszer aminek meg van az az előnye, hogy ritkábban kell cserélni, és hosszan lehet vele tervezni, pl egy irodában, vagy egy iskolában. -
hallador
addikt
Igen csak éppen ez a 14.04 LTS-re támaszkodik, az meg nem 4,2-es kernel-re épül. Nem annyira fontos, hogy retro vagy nem az, ha még mindig ismeri a hardverek nagy részét.
(#17) PistiSan
A mai Linuxok felületeiben főleg az elterjedtebb, ma már klasszikus GUI-k (Gnome, XFCE, lxde) nem túl sok bug-al rendelkezik, sőt a Windows inkább. Én kb 2 évig használtam Gnome-ot, de a Windows többször megfekszik, mint a Gnome-t. Most 3 hónapja váltottam MInt XFCE-re, és ez is beton stabil, és nagyon gyors.
Közben virtuális gépben több windowsom is van, de nem váltanék vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest