Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Leslie_K.
üzenetére
Nem is követi, mert Ubuntu LTS követ, a Debian, meg az Ubuntu között azért van egy elég nagy lépés. Ha majd kijön az Ubuntu 16.04, akkor majd egy újabb Mint is. Ezt azért elég nagy badarság Debian szintű konzervativizmusnak nevezni.
Ha pedig ugyanúgy ellátja a feladatát nem nagyon értem miért kellene folyamatosan újabbnál újabb kernelt tenni a rendszer alá.
Az pedig hogy pont LTS-t követnek elég logikus lépésnek tűnik, mert így azért van egy rendszer aminek meg van az az előnye, hogy ritkábban kell cserélni, és hosszan lehet vele tervezni, pl egy irodában, vagy egy iskolában. -
hallador
addikt
Igen csak éppen ez a 14.04 LTS-re támaszkodik, az meg nem 4,2-es kernel-re épül. Nem annyira fontos, hogy retro vagy nem az, ha még mindig ismeri a hardverek nagy részét.
(#17) PistiSan
A mai Linuxok felületeiben főleg az elterjedtebb, ma már klasszikus GUI-k (Gnome, XFCE, lxde) nem túl sok bug-al rendelkezik, sőt a Windows inkább. Én kb 2 évig használtam Gnome-ot, de a Windows többször megfekszik, mint a Gnome-t. Most 3 hónapja váltottam MInt XFCE-re, és ez is beton stabil, és nagyon gyors.
Közben virtuális gépben több windowsom is van, de nem váltanék vissza.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Witcher 1 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi