Hirdetés

2019. december 8., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#821) Dany007 válasza eladogeppc (#775) üzenetére


Dany007
(veterán)

Jó, de azért jegyezzük már meg, hogy mit is jelent ez a valóságban.
Az, hogy egy ezeréves iPhone megkapja a frissítést az mindig kizárólag "személyre" / adott évjáratra értendő frissítést jelent kizárólag.
Ami azt jelenti, hogy az i5S hiába kapja meg a 12-es frissítést egy csomó funkció nem lesz elérhető benne, ami mondjuk az X-ben igen. És így tovább...

Nekem 6S-em van és a 11.2 környékén leálltam a frissítésekkel, mert már a használhatóság határára került a telefon teljesítményileg! Ezalatt azt értem, hogy amikor megvettem pár évvel ezelőtt a nemtudom hányas OS-sel, akkor még kiválóan, zökkenőmentesen futott. Most meg éppenhogy nem idegel ki teljesen, annyira belassult. Okés, hogy kaptam pár új funkciót, cserébe jóval lassabb és akadozósabb lett a telefonom, mint amikor anno megvettem!
Szóval kitörölhetem a seggem azzal a pár új funkcióval, amit megkaptam, mert közben a telefon legalább 30%-ot lassult!

Szóval attól még, hogy egy ős régi iPhone is kapja azt a frissítést, amit mondjuk egy 11 pro is megfog kapni, az még nem azt jelenti, hogy minden újdonság elérhető lesz a régi iPhone-on is. Csak az, amire az adott hardver még képes. Cserébe viszont biztos, hogy lassabb lesz tőle... hurrá. Ez így nézve már mindjárt nem olyan nagy előny, mint iPhone user mondom!
Maximum 1-2 évig lehet menőzni azzal, hogy megkapja a frissítést, a többi már inkább csak szívást jelent.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.