Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1140) eladogeppc


eladogeppc
veterán

Én most visszapörgettem miket írtatok.
- Az iPhone-ok videózás terén mindig is az élvonalban voltak, merem állítani, hogy a legjobbak.
- Az iPhone-ok kijelzői a Samsunggal egyetemben a legjobbak, ha már csak a színhűséget nézzük.
- FaceID: Fikázták az Apple-t, hogy ez mekkora baromság, na ahhoz képest mindenki átvette. Volt a Google-nak már jóval korábban megoldása, de az közel sem volt olyan jó mint ez.
- Apple és a Notch: Valakinek tetszik, valakinek nem. Engem picit idegesített az XR-nél a notch megoldás, hiszen sok régi játékot megvettem, és az nem támogatta. Kvázi kisebb volt a kijelzőn a kép. De még mindig a legjobb megoldás az Apple háza táján van.
- iPhone élmények: Hát meg kell nézni egy mezei képelfordítást akár youtube alatt vagy Facebook videolejátszás közben, engem már ez megvesz.
- Huawei jött evvel a periszkópos 30x-os zoomos nem is tudom mivel, ami tök felesleges, mert ott már nem 16Mpx a készült kép. Parasztvakítás. Én úgy vagyok vele, hogy inkább ne legyen 30x zoom, de ami van, az legyen tökéletes.
- Teljesítményben akkor is az Apple a piacvezető, tessék megnézni egy A12X chipsetet. Kullog a többi a nyomában, erről ennyit mondanék.
- iPad: Páromnak Samsung és Huawei tabletei voltak és nem az olcsóbbak közül. Legtöbbször csak játszik vele. Számunkra nagy élmény, hogy 6 órán át úgy tud játszani, hogy nem gondol a töltésre, csak nyomkodja. Az összes többi androidos meghalt 2-3 óra múlva.
- iWatch: lehet itt is fikázódni, de a kezemen lévő Amazfit Verge sem és ami még volt Samsung Watch-om sem ér fel vele. És miért ? A rengeteg funkció és a minőségi kijelző miatt.
- Xiaomi: Jó alternatíva lehetne, de videózás terén nagy kaka még mindig, akárki akármit is állít. Főként alacsonyabb fényviszonyoknál jön elő az AI képstabilizálás rásegítése, ahol beremeg lépéskor a kép. Készülék minőségben nagyon feljöttek, de evvel az ár is emelkedik náluk is. A ROM-jai hemzsegnek az apróbb de annál idegesítőbb hibákkal. Nekem volt Mi5-öm,Mi8-am, PocoPhone F1-em, de valahogy az a rohadt sok RAM mindig elfogyott. Szabadon a 8GB-ból maradt 1,5. Úgy, hogy egyetlen egy játék volt csak fent, a többi csak Messenger/Face/Gmail/Outlook. Mindösszesen ennyi.
- Vivo Nex 3: Meg lehet nézni, lenyűgöző készülék lett/lesz. Előzetes ára 250eFt rúpiában. Mi van ? Mire ide ér hozzánk, annak is meg lesz az ára szépen.
- Eladás: Én rengeteg telefont cserélgettem már a Hardveren, de a legkevesebb veszteségem mindig is az Apple termékein voltak. Második a Samsung, harmadik a Xiaomi, majd a Huawei, és legutolsó sorban Sony, LG. Na azokon buktam a legtöbbet. Ezekre 5 kollégám a tanú !

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.