Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1102) Ck.


Ck.
addikt

Gyerekek, sok vacillálás után végül kezdek hajlani a Pro Max irányába a Note10+-al szembeni csatában...Sok évnyi iPhone-ozás után egy X-est váltott a jelenlegi Note9, most viszont ezzel az őszi megjelenéssel mindkét gyártó modellje rendesen elbizonytalanított.
De úgy érzem a Szifi felé húz a szívem jobban, de picit azért még meginogok, ha belegondolok, hogy le kell mondanom az osztott nézetről, bár nem használom túl sűrűn, de amikor igen, akkor nagyon jól jön (pl. youtube és viber párhuzamos futtatása), de ezt leszámítva nem igazán használom ki a Note egyéb extráit, főként a ceruzát illetően.

Nézegettem pár hazai videót, pl. az apple pie csatornán a nagyképű gyerek nagyon kardoskodik a "64 GB mindenre elég" mellett, szerinte az iCloud minden további szükséges extra tárhelyet kivált, de nem tudom...nem vagyok erről teljesen meggyőződve. Egy 256-ossal nyugodtabban aludnék azért.
Reggel adnám le az előrendelést, 512 szerintem már tényleg feleslegesen sok lenne nekem, de a 256-os reálisabb választásnak tűnik a 64-eshez képest. Szerintetek?
A színben szintén megy rendesen az agyalás a fehér és a midnight green között, az előző X az fehér volt és imádtam, az iPhone 5-ösöm szintén fehér volt, a 6S és a 7 Plus az már fekete volt, annyira nem is szerettem őket külsőre, mint a fehéret. Buzis vagy nem, ez van. :DDD Úgyhogy ezek után nem tudom, hogy szakítsak-e a fehér mániámmal és bevállaljam-e inkább ezt az új midnight green színkombót, de mindenesetre az biztos, hogy a standard színektől ez egy különlegesebb változat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.