Fejlődnek. Már csak azt kell megoldani, hogy mindegyik USB-s legyen.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Android másképp: Lineage OS és társai
- Bemutató Extra HDD & gyermekvédelem
- Retro iPad Minim balladája
- Bemutató WireGuard VPN a mindennapokra
- Tudástár Chieftec Uni uk-02b ház bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Lenry:] Új autót vennék - 1. rész
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] BRSZK
- [Re:] [bacsis:] Készülődés a BRSZK-ra
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

Graphics
Jómunkásember
Vízállósag szempontjából lehet ez ideálisabb, persze tudom, van USB-s is biztos a piacon. De két érintkezővel kevesebb a rizikó

Misi_D
tag
Most terveztem venni egy 6-ost az NFC (fizetés) miatt, de akkor már megvárom a 7-est. Mennyi idő lehet, amíg az NFC-s verzió elér kishazánkba?
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!

kakuk.tamas
addikt
Annyira örülhetnek a számlap tervezők, hogy a Xiaomi mindig változtat a kijelzőn…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 13 Pro 256GB ~ Apple Watch 7 45mm ~ Apple iPad Air 5 M1 ~ ASUS TUF F15 (2021) ~ Xiaomi Mi Electric Scooter Essential (hacked) ~ Telekom 2000/1000 ~

mrThomi
őstag
Illetve meg azt hogy jelenítse meg az értesítéseket, mert néha nagyon vakon van nálam a band 5. Azt hittem hogy ez a zepp appal jobb lesz de pár nap után ugyan úgy szarakszik mint a mi fit appal korábban aktív bt kapcsolattal. Na mindegy, lehet a 7-re cserélek
Misi_D szerintem pár héten belü, nagyon max másfél - 2 hónap ha a band 4,5,6-ot vesszük figyelembe
[ Szerkesztve ]

Graphics
Jómunkásember
A felbontás a lényeg...
Ami ha változott is, nem túl sokat.
A kijelző felbontása 192 x 490 képpont (Band 6, 152 x 486 pixeles )
[ Szerkesztve ]

Wait4it
újonc
Volt ketto bandem is. Nagyon szerettem oket, de rettentoen kenyelmetlen volt mind. A gumis szijtol piros lett a kezem, a band aljan az a kidudorodo erzekelo tokre nyomta a kezem.
Meg az is zavart, hogy alig voltak watchface-ek, amik meg voltak is hat nem is tudom mintha ovodasoknak csinaltak volna.

juuzer
őstag
Továbbra sem értem, kell egy ekkora kütyübe? Még az okosóráknál is eléggé leszívja az akksit, nemhogy egy ilyen kis motyónál.
Egyébként tetszik a kütyü, de nem tudom, hogy a kijelző körül mekkora a keret. Azért sajnos ezeknél még a Xiaomi is rendre nagyon sokat csal.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.

DrKapocs
senior tag
Én kb. 2 hónapja vettem a 6 NFC-t, szintén a fizetés miatt. Az AOD néha hiányzik. Fizetésre tökéletes, de másra nem való.

gzbotii
veterán
Nem volt túl szorosan rakva az a band?
Van (legalábbis volt) rengeteg 3rd party app a Storeban, amivel tudsz rá rakni milliónyi custom számlapot.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

DrKapocs
senior tag
Engem is zavar kicsit a kiálló érzékelő.

gzbotii
veterán
Mennyire van szorosra húzva? Ha csak annyira szorítod meg, hogy még tudd oldalra mozgatni, minimális játéka legyen akkor nem tudom elképzelni, hogy nyomna.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.

DrKapocs
senior tag
Mivel csak fizetésre használom és az összes szenzor ki van kapcsolva, így lazán hordom. Így nem zavaró és nem probléma. Viszont így tuti nem tudna pontosan mérni.
[ Szerkesztve ]

strogov
senior tag
"De két érintkezővel kevesebb a rizikó"
USB-n is csak 2 vezetéket kell bekötni, a többi nem kell a töltéshez lehetnek vakok.

strogov
senior tag
Úgy néz ki a mi band széria elért a legjobb vételtől a nem jó ár szintre. 13k/15k kínában mire ideér 20k fölött lesz. Mi band 4-et vettem 6500-ért media markt-ban anno.
Ennyiért azért van már a piacon pár tétel, és nem csak band kialakítású. Mi Watch lite pl. 16k GPS-szel, de huawei band is jobban néz ki.

juuzer
őstag
Igaz és pl a Huawei-nél az app is mérföldekkel jobb.
Vamos a la playa.

KillBorn
aktív tag
Lengyelországban már kapható: 300 PLN (~26k HUF).
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"

=Mentor=
őstag
Főleg hogy már kapható Kínában (Aliexpress) a Huawei Band 7 hasonló áron, ami kb mindenben jobb ennél + van már benne always on display funkció is. És tudja alapból a magyar nyelvet is.

Graphics
Jómunkásember
Akkor már lehet inkább egy Realme Watch 2 Pro, igaz másféle kütyü, de árban sem több.

DrKapocs
senior tag
De itthon nem lehet vele fizetni... szóval számomra rosszabb.

szabi__memo
veterán
Jól sejtem hogy az LCD kijelzős?

Graphics
Jómunkásember
Na ez jó kérdés látod. :)
Elképzelhető. De azért jó a piac, mert rengeteg hasonló termék van, és az igényekhez mérten biztosan talál magának mindenki megfelelőt.
Most csak egyet írtam, de akár a Samsungnak, Xiaominak, Huaweinek, Honornak, Realmenek is nagyon sok ilyen kütyüje van.
[ Szerkesztve ]

szabi__memo
veterán
Szerintem meg mind ugyanolyan és nem találsz könnyen. Pl ha NFC-st keresel már kb nincs is. Persze jó drágán lehet valami Androidos.
Mondok három paramétert ami kellene: AOD, NFC, 10+ nap üzemidő.
Aztán akkor még lehet nem felel meg a forma...

potyi23
senior tag
hali. mit szoltok a huawei uj orajahoz ? [link]

szabi__memo
veterán
Ezek mindketten tudnak wifi-t? Meglepő. Vajon minek kellett ez most?

Graphics
Jómunkásember
Szerintem nincs Wifi, én sehol nem találtam infót erről...
Ez a YouTube videó meg elég gagyisztikus

szabi__memo
veterán
Én is így érzem

potyi23
senior tag
hurrraa

juuzer
őstag
Nagyon pro lesz a 2 napos üzemidő GPS-szel
Vamos a la playa.

Csepy
senior tag
Már úton is van felém. Volt kuponom az Ali-n, így 18-ba ér ide hozzám. Az még bőven vállalható.
Regards: Csepy

Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen okos karkötőt. Iphone 13 mellett használom! A kérdésem az lenne hogy hol tudom beállítani a zepp lite vagy a mi fitness app-ban, vagy a karkötőn hogy mikor jön egy értesítés, akkor a karkötő kijelzője felvillanjon. ( Persze AOD mellett). Köszönöm a válaszokat.