Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoo123

senior tag

válasz DigitXT #7 üzenetére

Én ezt csak úgy általánosságban írtam, de ha lehetne már egy öszteleszkópos "városálló" rollert választanék.
    Egyébként pont egy Xiaomi m365 rollert nyúzok, Imádom :) de sajnos nem teleszkópos, ez Budapesten alapelvárás. A ballonos gumi valamennyit csillapít, de ez közel sem elég a nagyobb úthibák esetén.

Nem tudom te melyik típust próbáltál, én tudom adagolni a gázt, akár lépésben akarok haladni akár gyorsabban, hosszabb utakra a tempomat pedig nagy találmány! :D
    Kipróbáltam egy összteleszkópos rollert is de annál aztán tényleg digitális volt a gázkar, abszólút nem lehetett adagolni, plusz a hátsó fék is gagyi tapósós, csúszós (műanyag) kerekek, a rugózása viszont patent volt!
    A Xiaomira kéne összteleszkópot rakni, megszüntetni a defektveszélyt és tökéletes járgány lenne.

A gyaloglás témához:
    Én több mint tíz éven keresztül napi 4 Km-t gyalogoltam a munkahelyre (oda-vissza) 6-7 Km/h tempóban, nem tudom hogy ez közrejátszik e, de <60 a nyugalmi pulzusom és napi 10 Km-t simán legyalogolok hegyvidéki terepen is, futás sem akadály (9-11Km/h tempóban) rákészülés nélkül 7-8 Km-ig bármikor.
    De a gyaloglós időnek vége, 45 perc helyett 22 az út rollerral, oda-vissza az összesen 40-45 perc amit utazás helyett másra fordíthatok. Ha ezen múlik inkább eljárok heti kétszer futni.

Új hozzászólás Aktív témák