Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Én ezt csak úgy általánosságban írtam, de ha lehetne már egy öszteleszkópos "városálló" rollert választanék.
Egyébként pont egy Xiaomi m365 rollert nyúzok, Imádom
de sajnos nem teleszkópos, ez Budapesten alapelvárás. A ballonos gumi valamennyit csillapít, de ez közel sem elég a nagyobb úthibák esetén.Nem tudom te melyik típust próbáltál, én tudom adagolni a gázt, akár lépésben akarok haladni akár gyorsabban, hosszabb utakra a tempomat pedig nagy találmány!

Kipróbáltam egy összteleszkópos rollert is de annál aztán tényleg digitális volt a gázkar, abszólút nem lehetett adagolni, plusz a hátsó fék is gagyi tapósós, csúszós (műanyag) kerekek, a rugózása viszont patent volt!
A Xiaomira kéne összteleszkópot rakni, megszüntetni a defektveszélyt és tökéletes járgány lenne.A gyaloglás témához:
Én több mint tíz éven keresztül napi 4 Km-t gyalogoltam a munkahelyre (oda-vissza) 6-7 Km/h tempóban, nem tudom hogy ez közrejátszik e, de <60 a nyugalmi pulzusom és napi 10 Km-t simán legyalogolok hegyvidéki terepen is, futás sem akadály (9-11Km/h tempóban) rákészülés nélkül 7-8 Km-ig bármikor.
De a gyaloglós időnek vége, 45 perc helyett 22 az út rollerral, oda-vissza az összesen 40-45 perc amit utazás helyett másra fordíthatok. Ha ezen múlik inkább eljárok heti kétszer futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de sajnos nem teleszkópos, ez Budapesten alapelvárás. A ballonos gumi valamennyit csillapít, de ez közel sem elég a nagyobb úthibák esetén.