- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
[link] -
Ez még csak a kezdet. Az igaz az ha az ai az npc-k teljes viselkedését átveszi, ott még nem tartunk.
Most csak reagálnak időjárás, idő, cselekmény, hely... szerint de csak szövegben. Ugyanakkor képesek már most követni, megtámadni meg alap dolgokat.
Nem csak a skyrim képes erre hanem igazából minden játék amely moddolható ilyen szinten. (Fallout4, de akár cyberpunk2077 is)
Ugyanakkor ami már most működik hogy a magyarításokat is felolvassa a szinkronhanggal. (Ai miatt én maradtam angolnál mert ahhoz nem kell nagy modell). Másik meg hogy maga a játékos szövegeit is fel lehet olvastatni akár melyik npc hangjával, nincs többé néma játékos karakter.Az meg extra hogy emlékszik a játékos szövegeire minden npc azaz ha valakit anyáztál az úgy is marad de ehhez még több erőforrás kell. (Jelenleg törlöm az emlékeiket)
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #5 üzenetére
Helyi gépen is megy végre de még csak cpu onlyval (érkezik a kártya, tesla v100 mining verziója lesz)
[ Szerkesztve ]
-
LLM modell már megvan, mistral dolphin uncensored 7b medium lesz.
Valamint agressziót is feljebb is kell tekerni. Azt szeretném hogy ha inzulátok egy batár nagy nord-ot akkor ne mondja nekem azt hogy sajnálja hogy így gondolom azt hogy egy büdös nagy állat hanem egyből vágja le a fejem anyázva. A mostani GPT-3.5 turbo az cenzúrázott és félénk, nem a játékba való.
Amúgy ha valakit érdekli itt vannak az npc-k komplett infójai (énjei) amiből veszi az AI hogyan is kell reagálnia.
https://raw.githubusercontent.com/art-from-the-machine/Mantella/main/data/skyrim_characters.csv[ Szerkesztve ]
-
Megpróbálkozom helyileg futtatni az LLM-et: (nem mintha az openai drága lenne de sokkal poénosabb lenne mindent helyben futtatni)
Ez megy CPU only módban, nem feltétlenül kell hozzá cuda.
Helyi erőforrás megvan rá (36 szál 4.5ghz, 128Gb DDR4 4000)
https://github.com/LostRuins/koboldcpp/releasesA másik pedig aminek még nem néztem utána:
https://github.com/oobabooga/text-generation-webui/releasesMég mindíg nem találtam meg az igazi legjobb ár érték arányú budget cuda gyorsítót.
Nagyon a Tesla P40 felé hajlok (24Gb vram) de az nvidia CMP kártyák is jók lehetnének.LLM modellt meg valami cenzúramenteset választok, szóljon be, legyenek kemények az npc-t.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 (i7 10 th gen, 16 GB, 512 GB SSD, FHD) B kategoria!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- Apple MacBook Air 13.6" (2024) 8 Ciklus - 100% akku - M3, 16GB/256GB (MC8G4MG/A) szürke -3 év Gari
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN! Samsung Galaxy S24 FE, 128GB (Graphite, független)