Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
[link] -
Ez még csak a kezdet. Az igaz az ha az ai az npc-k teljes viselkedését átveszi, ott még nem tartunk.
Most csak reagálnak időjárás, idő, cselekmény, hely... szerint de csak szövegben. Ugyanakkor képesek már most követni, megtámadni meg alap dolgokat.
Nem csak a skyrim képes erre hanem igazából minden játék amely moddolható ilyen szinten. (Fallout4, de akár cyberpunk2077 is)
Ugyanakkor ami már most működik hogy a magyarításokat is felolvassa a szinkronhanggal. (Ai miatt én maradtam angolnál mert ahhoz nem kell nagy modell). Másik meg hogy maga a játékos szövegeit is fel lehet olvastatni akár melyik npc hangjával, nincs többé néma játékos karakter.Az meg extra hogy emlékszik a játékos szövegeire minden npc azaz ha valakit anyáztál az úgy is marad de ehhez még több erőforrás kell. (Jelenleg törlöm az emlékeiket)
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Helyi gépen is megy végre de még csak cpu onlyval (érkezik a kártya, tesla v100 mining verziója lesz)

-
LLM modell már megvan, mistral dolphin uncensored 7b medium lesz.
Valamint agressziót is feljebb is kell tekerni. Azt szeretném hogy ha inzulátok egy batár nagy nord-ot akkor ne mondja nekem azt hogy sajnálja hogy így gondolom azt hogy egy büdös nagy állat hanem egyből vágja le a fejem anyázva. A mostani GPT-3.5 turbo az cenzúrázott és félénk, nem a játékba való.
Amúgy ha valakit érdekli itt vannak az npc-k komplett infójai (énjei) amiből veszi az AI hogyan is kell reagálnia.
https://raw.githubusercontent.com/art-from-the-machine/Mantella/main/data/skyrim_characters.csv -
Megpróbálkozom helyileg futtatni az LLM-et: (nem mintha az openai drága lenne de sokkal poénosabb lenne mindent helyben futtatni)
Ez megy CPU only módban, nem feltétlenül kell hozzá cuda.
Helyi erőforrás megvan rá (36 szál 4.5ghz, 128Gb DDR4 4000)
https://github.com/LostRuins/koboldcpp/releasesA másik pedig aminek még nem néztem utána:
https://github.com/oobabooga/text-generation-webui/releasesMég mindíg nem találtam meg az igazi legjobb ár érték arányú budget cuda gyorsítót.
Nagyon a Tesla P40 felé hajlok (24Gb vram) de az nvidia CMP kártyák is jók lehetnének.LLM modellt meg valami cenzúramenteset választok, szóljon be, legyenek kemények az npc-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest