- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
válasz
MasterDeeJay #8 üzenetére
Eléggé oxidált, meg a szolikonos folyásokba beleragadt minden dzsuva.
Lövök majd róla képet, mert behoztam melóba, mert a forrasztóim is itt vannak. Csak most rámszakadt némi munka.. -
Gdi
senior tag
válasz
MasterDeeJay #6 üzenetére
Igen, tőle
A 4G-8G témában majd lehet kérek segítséget. Köszi! Egyelőre nem mertem semmibe beletenni kipróbálni őket (az is lehet már azzal a biossal van, csak a kártya címkéjén láttam a "4G"-t, és ezért feltételeztem), az SMD-t visszaforrasztom, mert az egyik felén még fogta a forrasz, csak fityegett kicsit, így megvan az is, nem hiányzik.
-
Gdi
senior tag
Szerintem ugyan attól rendeltünk, én egy P104-100 "8GB" és egy 106 6GB-osra neveztem be kísérletezgetni.
A 104-es viszont 4GB verzió lett, szóval még át is lettem verve, azon kívül, hogy van leesett smd kondi, meg lemezcsavarral visszaerőszakolt hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Gondoltam egyet és emelem a szintet, előzőleg egy P104-100-as kártyát teszteltem de túladtam rajta haszonnal és akkor...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest