Hirdetés

2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) SaGaIn


SaGaIn
(aktív tag)

Szomorú, hogy így adták ki. A Mass Effect 2-3 után sokan csalódtak. Szomorú hogy a régen nagynevű Bioware idáig süllyedt. Középszerű sztori, köszépszerű tálalásban, rengeteg szükségtelen változtatással, rengeteg elkerülhető hibával, béta állapotban, pofátlanul teljes áron.
Olyan, mint ha egy kis stúdió első próbálkozása lenne. 6/10 Kár érte.

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#2) Romvr válasza SaGaIn (#1) üzenetére


Romvr
(őstag)

Szomorú hogy így gondolod. Én másodjára álltam neki miután végigvittem nagyjából 57 óra alatt. Most arra vagyok kíváncsi hogy miként változnak az események a fő történeti szálon ha más döntéseket hozok. Jelenleg hanyagolom a mellékküldetéseket és Game+ -ban tolom (azaz megmaradt minden felszerelés és képesség).

Nekem továbbra is tetszik a játék... ráadásul az 1.0.5-ös patch javított az arcokon és pár gyakori hibát is. Persze van még mit dolgozniuk rajta, szó se róla de így hogy 64 óránál járok és még nem unom, azért elmondja hogy nem olyan vacak a játék mint sokan állítják.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#3) Tokyo_Nishi


Tokyo_Nishi
(újonc)

Tényleg megosztó game lett, van aki mélységesen csalódott a világegyetemben, van aki meg le se tudja tenni.
Nekem az első végigjátszás 83 órámba telt, kivettem rá három nap szabit, hogy annyi csak elég lesz rá, aha... naiv voltam. Minden percét élveztem, de a másodikkal lehet még várok, amíg ki nem jön az a patch, amiben több opció van a karakter generálásra.

(#4) davidsone


davidsone
(addikt)

Eddig úgy voltam vele nem érdekel nem is próbálom ki, mint a fallout4-et aztán beletoltam több mint 200órát :DDD
Uh meggondoltam magamat! :)

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#5) -KP- válasza SaGaIn (#1) üzenetére


-KP-
(őstag)

azt vágod, hogy ezt a "B" csapat fejlesztette? Aki a trilógiát csinálta, annak nagy része már elhagyta a süllyedő hajót.

Egyébként a 2. bolygó után ráuntam totálisan. Nem visz rá a lélek, hogy folytassam, mert egyszerűen érdektelen az egész. Ha lehetne, visszakérném a pénzemet.

(#6) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Valami mod van már hozzá, hogy a karakterünk ne csak egy pattanásos hipszter tini lehessen?

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#7) SaGaIn


SaGaIn
(aktív tag)

Tudjátok az baj, ha valaki ettől a félkész valamitől is el van ájulva és nem várja el a minőségi, tisztességesen befejezett munkát a pénzéért.
Sajnos mivel ezt is sokan megvették, ráadásul sokan előre ki is fizették, ebből azt látják a kiadók, hogy jó ezeknek így is, csak dobjunk nekik csontot amin lehet csámcsogni és fizetnek mint a katonatiszt. Ha nem várjuk el a Wicher 3 szintű munkát a készítőktől és pénzt adunk egy félkész fércműért akkor ne csodálkozzunk ha "B csapatok " további félkész munkái árasztanak el.
Ne csodálkozzunk a teljes áron árult Early Access játékokon, a pénzért árult bétateszt kulcsokon a 80 eurós DLC csomagokon (Mass Effect 3)

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#8) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

Nem érzem hasznosnak egyetlen számba összefoglalni egy játékot.
Sokkal jobb lett volna csak ott hagyni a pozitiv és negativ részeket.
Azt olvassa el mindenki, ha nem hajlandó elolvasni az egész írást.
Ha a Witcher 3 10/10-et ért el nálad, akkor el kellene magyarázni, hogy ez
miért lett 7.5 vagy esetleg 8? Ekkor pedig felmerül, hogy ér-e ekkora pontszámot.
(Szóval itt sok problémát össze lehet szedni.)

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#9) #65675776 válasza SaGaIn (#7) üzenetére


#65675776
(törölt tag)

Early Access játékok sokszor többe kerülnek,mint egy kész játék.

A cikkhez: gondolom azért kell tukmálni a mellékküldetéseket, mert a készítők maguk is tudták, hogy a fő történeti szál rövid, üres. Te magad is írtad, hogy a több, mint 50 óra játékidőből jó ha 5 óra volt eddig a fő történet. Ez azért eléggé szánalmas egy történetorientált műfajnál.

(#10) noPublicFG


noPublicFG
(senior tag)

Szerintem 7.5/10 elég sok ennek a játéknak. A 7.5 tisztességes iparos munka. Ez a game félkész, bugos, és semmi rpg elem nincs benne. A beszélgetős részek valahol a CoD: Infinity Warfare interaktivitásával érnek fel.
A történet nekem is tetszik, de aki legalább egy regényt életében elolvasott, az nem esik hasra a "váratlan fordulatok" után.
Sajnos annyit nem ér, mint amennyibe kerül. Egy 50% leárazás alkalmával érdemes rákeresni.

plus ça change, plus c'est la même chose

(#11) Cifu


Cifu
(nagyúr)

A bemutatót köszönjük szépen! :R

Minde mellett én továbbra is a negatív vélemény vonalat képviselem.

Azért egy Dragon Age: Inquisition vagy ME3 után számomra csalódás a játék, a Witcher 3 pedig teljesen más dimenzió...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#12) bunfi


bunfi
(őstag)

Látom csak sikerült követni a Bethesdát a Fallout széria lezüllesztése című projekt ME univerzumba történő implementálásával. Kíváncsi vagyok, hogy hová van lejjebb...

Ha ez a játék a megjelenéskori állapotában 7,5, akkor a Witcher olyan 18. Messze-messze túlértékelted ezt az átlagos/átlag alatti határán táncoló játékot.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#13) marilllyo válasza SaGaIn (#7) üzenetére


marilllyo
(veterán)

Azért ne felejtsük el azt, hogy a Witcher 3-mal is voltak gondok a megjelenéskor. Főleg konzolon. Nagyon csúnya frame gondokkal kűzdött a játék. Bár igaz ezt ők szépen lassan ki is javították.
Egyébként ez eddig látottak alapján (nekem is megvan) még mindig jobb állapotban van mint a nagyrabecsült Fallout 4...amihez egy évvel a megjelenés után volt szerencsém.
Kétlem egyébként, hogy a bioware különösebb erőfeszítést tesz majd a hibák kiküszöbölésére. Jött hozzá eddig 1 szem peccs. De itt van pl a Horizon Zero Dawn. Day1 is tökéletesen játszható kvázi hibátlanul jött ki a sütőből. Azóta jött 3 peccs is hozzá...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#14) Šolaire válasza marilllyo (#13) üzenetére


Šolaire
(addikt)

Csak a Witcher 3-ban nincs: 'ilyen lóti-futi, „hozd el ezt, keresd meg azt” mellékküldetés minden apró küldi a végletekig ki van dolgozva benne. Nálam a történet mindenek felett áll.Sajnálom a BioWare-t hol van már az a csapat aki a KOTORT készítette. Jó játék az Andromeda de lehetett volna sokkal jobb is.
Köszönöm szépen a tesztet folytasd a tesztírást ha van rá lehetőséged.

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#15) Televan


Televan
(veterán)

Köszönöm a tapasztalatok megosztását, talán a nyár vége fele már én is játszom vele.Engem a hibái ellenére is érdekel a játék. :R

(#13) marilllyo Witcher3 -ban is előfordult az itt a paci,hol a paci.Ott is voltak bőven hibák. :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó a tudásom és az időm! De sajnos megfizethetetlen!

(#16) ribizly


ribizly
(veterán)

Nagyon jó kis írás! Gratulálok!
Én még nagyon messze járok attól, hogy ezt kelljen kipörgetnem (ME1-2-3, Witcher 3, Fallout3-4, Skyrim, Dragon age, ...), de legalább tudom, hogy majd ez is jöhet. :DDD Mindenesetre azt már most látom, hogy a gyerekeim diplomaosztójáig elegendő game van már most a library-mban, pedig még egyik sincs 3. :D

[ Szerkesztve ]

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#17) Rodi 4.80 válasza marilllyo (#13) üzenetére


Rodi 4.80
(aktív tag)

A Witcher 3 legapróbb fűszála is jobban ki van dolgozva mint a ME:A bármelyik sztori küldetése.
Arról nem beszélve, hogy a csőben rohangálás nem lesz open world sosem, erőltetett marketingfosch az egész, néhány jó hangeffekttel.

(#18) countofhell


countofhell
(csendes tag)

Én alig tudom letenni és már a 2. karakteremmel játsszom insanity-n de ezúttal male Ryderrel. :D
Eddig nagyjából 110 órát töltöttem a játékkal, az első karakteremmel. Összevetve a Dragon Age Inquisition 160 órájával és a Witcher 3 szintén 160 órájával a MEA rövidebb játék.
Érdekelnek a románcok és úgy minden mert nagyon sok dolog derül ki a mellékküldetések kapcsán és akik ismerik az eredeti Trilógiát és főleg annak DLC-it azok számára lesz bőven meglepetés a játékban. :-)

A bugokkal és glitchekkel teljes mértékben egyetértek eléggé zavaró, hogy pl. Liam küldetését csak azért kellett teljesen újracsinálnom az elejétől kezdve mert a végén nem akart értem jönni a mentőkabin.
De ami még ennél is csúnyább quest breaking glitch az Elaaden bolygón van egy küldetés ami több másik küldetés elől zárt el talán most 2. végigjátsszásra rendben lesz.
Hozzáteszem azt is, hogy én PS4-en játsszom vele és még az első karakteremmel a v1.04-el.

Összességében véve tetszik a játék de a ME1, ME2-höz képest alulteljesít történetben. Vannak izgalmas pillanatok de a Trilógia első két epizódja sokkal jobban meg van írva.

A szinkronszinészek nagyon kitettek önmagukért, tényleg mindent beleadtak, Fryda Wolff, Natalie Dorman stb. de ez nem menti meg a játék zenei anyagát ami nagyon alapszintű munka sőt inkább nincs is és a v1.04-ben sokszor nem is szólt semmiféle hang sem vagy nem odaillő hangokat lehetett hallani.

Ha pontoznom, értékelnem kellene akkor én ezt adnám rá :

Grafika/látványvilág : közepes
Szavatosság : kiváló
Zene/Hang : közepes
Játékélmény/hangulat : jó
Játsszhatóság : jó

7.6 / 10

pontot adnék, a standard PS4 v1.04/v1.05-ös verzióra

Még valami :

még tisztán emlékszem arra, hogy a Witcher 3-ban is voltak a korai verzióban találkoztam számos grafikai és side quest glitch-el és bugokkal, volt olyan mellékküldetés amit pl. csak sokadik próbálkozásra engedett megcsinálni a játék és Radovid sem akart előjönni amikor rá vadásztam.
És a Witcher 3-ban az is feltűnt, hogy minden második utcában találkoztam ugyanazzal a kinézetű NPC karakterrel mintha mindenkinek lenne ikertesója.

[ Szerkesztve ]

(#19) csongi


csongi
(veterán)

Koszi a leirast. Szerintem is folytasd, olvasmanyos es elvezhezheto, ertheto. Grat!!!
Jatek: Sajnos engem sem nyert meg. Majd ha lesz Magyaritas es akcios kulcs 3K lesz. :), megveszem.

Sajnos ide jutottunk. Felkesz termekek tomkelege, beta verziok kerulnek ertekesitesre. Ez nem fog mostanaban valtozni. A legrosszabb, nincs huzo jatek pc-re. A konzolos Igazi AAA jatekok sosem jonnek ki pc-re. A jatek arak meg egekbe maszott. 60-70-80 euro egy jatek. Jajj agyauristen. Sajnos a jatekos piac egy kis tulzassal felmerheto. Aminek a kovetkezmenye, kiszamolhato, es iranyithato az arazas.
Marketing a legfontosabb es barmit el lehet adni.

(#20) Romvr


Romvr
(őstag)

Elég sok hosszá-szólás született, köszönöm őket (jót is rosszat is). :R

Igyekszem mindegyik felmerült témát megválaszolni.

Az tény hogy a Witcher 3 legtöbb mellékküldetésének is olyan története van mint ha része lenne a fő küldetésnek (mondjuk 90%) de éppen ezért elég sok olyan bugba is belefutottam mikor ki akartam maxolni mindent ami miatt vagy vissza kellett tölteni játékállást, vagy elő kellett hívni a Console-t és csak kóddal tudtam tovább vinni (beakadt ellenfelek, nem megjelenő NPC, nem megszűnő akadály...stb.). Egy teljes végigjátszás során legalább 10-15 ilyennel találkoztam, volt hogy sorozatban. Akkor ott vannak még a lovas bugok amik egy részét hamar javították de néhány mégis benne maradt (Damn it Roach) és egyéb kisebb Glitch-ek, grafikai gondok. Nem tökéletes, de mégis az a roppant mennyiségű tartalom amit beletettek ellensúlyozza minden baját. Számomra ezért is etalon. Ha jól rémlik akkor a fő küldetést is legalább 30 óra végigvinni. Ha minden Witcher Contract-ot és mellék küldetést is meg akarsz csinálni akkor 120 óra alatt se végzel.

Ami szintén tény hogy nagyjából 10-12 óra alatt végig lehet tolni a Mass Effect Andromeda fő történeti szálát a legkönnyebb fokozaton és X szintű cuccokkal, ~55-ös karakterrel Adept-re gyúrva. Én 57 óra alatt pörgettem ki elsőre sok mellékküldetéssel és a végére 52-es szinten voltam full VII N7 szettben. Az is tény hogy a mellékküldetések nagy hányada tipikus MMO szerű "gyűjts össze X ezt, menj beszélj amazzal, hozd el Y-t N helyre"...stb. De egy része (40-50%) tényleges tartalmat ad a világhoz vagy elmesél egy érdekes történetet (Knight küldi pl nagyon tetszett)

Az is tény hogy vannak benne hibák. De az is hogy az 1.05-ös patch rengeteget javított a játékon. Mióta felraktam a leírtak jó 50-60%-ával nem találkoztam azóta. Elvileg az 1.06-os is készülőben van ami majd még többet javít rajta...

Igen, valóban vastag bőr kellett hozzá hogy a játékot úgy adják ki ahogy, de hiába lázadunk akkor se nagyon fog változni. Főleg a nagyobb stúdiók játékai rendszerint olyanok hogy érdemes várni vele még 1-2 hónapot vagy 2-3 nagyobb javítást. Ilyen kort élünk. Ez hatványozottan igaz ha egy nevesebb cím motort vált olyanra amit nem feltétlen ő fejlesztett, csak licencel. Mint most is.

Viszont ha az ember nem besavanyodott maximalista és képes legyinteni az apróbb problémákon (elismerem, viszonylagos mi az apróbb) akkor a játék élvezetes. Mondjuk én csak Male Ryder-el játszom de szerintem jól fel van építve a karakter. Egy fiatal csávó akinek a nyakába szakad egy nehéz feladat amit el se vállalna ha nem lenne "muszáj". A párbeszédeket is lehet komolyan venni és elviccelni, humorizálni. Aki szerint meg az adott helyzetet nem veszik elég komolyan mert még ott is viccelődnek... nekem pont ezért élethűek a karakter ábrázolások. Sokan akiknek hivatásuk a veszély (mentősök, rendőrök, tűzoltók) a stresszes helyzeteket poénkodással oldják, mert másként hamar kiégnének, beleőrülnének. Persze valaki egy nagyon komoly űrdrámára vágyott Shepard után, de ott nekem pont a poénkodás miatt az ME3 Citadel (vagy Holiday?) DLC a kedvencem. Én szeretek szórakozni egy játékon és ezt az igényemet az MEA maradéktalanul kielégíti. De elfogadom hogy másoknak más az ízlése. De attól hogy én kimondottan utálom a borsófőzeléket, másnak még lehet az a kedvence és pont ezért nem mondom hogy a borsófőzelék szar.

Remélem mindent témát érintettem ami felmerült itt... :U

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#21) SaGaIn válasza Romvr (#20) üzenetére


SaGaIn
(aktív tag)

A borsófőzelék akkor jól ha jól csinálják és hagyják készre főni és persze nem sózzák el... Amúgy igazad van, lehet tulzóak voltak az elvárásaim.

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#22) davidsone


davidsone
(addikt)

Jópár óra játék után azt kell h mondjam nem értem ezt a sok sírást, tartalmas, élettel teli, magávalragadó alkotás EZ! Nem kéne folyton az elődökhöz meg a witcher-hez hasonlítani csak játszani vele...
...minden hibája ellenére is szerethető de aki a tökéletesre vágyik az csak várjon rá... ;]

Még kiemelném a hangzást surroundban, magas dinamikán (házimozi rendszerrel) teljesen filmszerű hatása van, olyan érzésem van mintha a cselekmény részévé válnék :)

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#23) Romvr válasza SaGaIn (#21) üzenetére


Romvr
(őstag)

"A borsófőzelék akkor jól ha jól csinálják és hagyják készre főni és persze nem sózzák el..."
SaGaIn konyhája... hamarosan az RTL műsorán :DDD

"Amúgy igazad van, lehet tulzóak voltak az elvárásaim."
Igen, itt lehetett a gond. Mióta tudtam hogy a játék FrostBite-al jön az UnReal után úgy voltam vele hogy bug-tengerként fog kijönni és lesz benne az első pár héten egy rakás GameBreaking bug. Így mikor csak apróbb grafikai problémákkal találkoztam és csak néhány igazán idegesítővel, a játék lényegében felülmúlta az elvárásaimat. :DDD

De én már úgy ülök le minden játék elé ami érdekel hogy nem számítok sokra. Lehet a korral jár vagy csak a tapasztalat vitte le ilyen alacsonyra az elvárásaimat, de így ritkán csalódok nagyot... de mások vagyunk és ezzel nincs baj amíg nem használunk végleteket ha egy relatív dologról van szó.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#24) bunfi válasza SaGaIn (#21) üzenetére


bunfi
(őstag)

Szerintem nem. Miért mentsem fel őket, amikor szarul végezték a munkájukat? Szerintem nem nagy elvárás, hogy a mimika és a mozgás ne legyen ennyire ordasmód elrontva. Már-már komikusan.

De egyébként ezzel sem lenne probléma, de ez nem 8,5 (Gamestar), nem 8,0 (PC Games) és nem is 7,5. Abba a 12 órás főszál, a repetitív mellékküldetések, és a bugok nem férnek bele. Ez a játék 5,5-6, sem a történet, sem a megvalósítás nem kiemelkedő.

(#23) Romvr
A C64-es játéktesztekben elég keményen kritizálták még olyan nevetséges hibákért, hogy beragadt egy karakter a képernyő valamelyik sarkában. Az nem volt jó, nem volt fer, ez tény. De azt sem nevezném normálisnak, hogy szándékosan semmit nem várunk el egy megjelenő játéktól és ezzel magyarázzuk a jó osztályzatot. Ez csak zülleszt, mint ahogy a rajongók hozzáállása is. Aki kritizál az egy mocskos szemét hater troll kcsg, takarodj (lásd. Legend of Zelda vagy a NMS keménymag). Nem jó az, hogy eltávolodunk a realitástól...

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#25) SaGaIn válasza Romvr (#23) üzenetére


SaGaIn
(aktív tag)

"Mióta tudtam hogy a játék FrostBite-al jön az UnReal után úgy voltam vele hogy bug-tengerként fog kijönni és lesz benne az első pár héten egy rakás GameBreaking bug."

Ha erre számítottál akkor miért adtál pénzt egy várhatóan bugtenger játékra?

Ez olyan mint ha azt mondanád: "Mikor bementem az étterembe arra számítottam félig nyersen kapom a sült csirkét és keményen a rizst. Ezért pozitívan csalódtam mikor csak leves volt savanyú kicsit, és nem lett hasmenésem másnap."

"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.

(#26) Romvr válasza SaGaIn (#25) üzenetére


Romvr
(őstag)

"Ha erre számítottál akkor miért adtál pénzt egy várhatóan bugtenger játékra?"

Mint írtam, előtte Origin Access-ben próbáltam ki a 10 órás próbaverziót és 7 óra után döntöttem úgy hogy ez vállalható, sőt nagyon élvezetes játék és nem futottam bele semmilyen komoly hibába. Csak utána csaptam rá a megvásárlás gombra, mert azért 7 óra után már van egy kép a játékról (COD-ot végig is vinnél annyi idő alatt :DDD )

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#27) Nyugis


Nyugis
(aktív tag)

Üdv

Nagyon örültem ennek a tesztnek.
Ennek okán meg várok a játék megvetelevel legalább egy nagyobb javító peccs kijoveteléig.
Aztán elolvasom hogy vajon javitottak e valamit ha igen magam is belevetem ebbe az új részbe.

(#28) KFORboy


KFORboy
(senior tag)

Hát ez a teszt nagyon elfogult...
Harmadik oldalig jutottam, de hogy már a szembeöltő nyilvánvaló problémák mellett egy legyintéssel elmegy és hogy grafika ÚÚúú meg milyen húha (még ha egyáltalán az volna o_O )

Először elcseszték a 3. részt... most meg újra lehúzták a rókabőrt, mert a hülye vásárló az hülye vásárló marad.

Nagyon csúnya és nagyon rossz vicc, hogy egy AAA cím 2017-ben ilyet megengedhet magának, sőőőt még van aki oda is nyúl megsimogatni, hogy jó ez így...
Pfff...

Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

(#29) Romvr válasza KFORboy (#28) üzenetére


Romvr
(őstag)

Köszönöm hogy lehülyéztél mert tetszik egy játék és élvezettel játszom vele. :R

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#30) ribizly válasza KFORboy (#28) üzenetére


ribizly
(veterán)

Neked megvan? Megvásároltad a ME3-at anno?
Csak azért érdekelne, mert amikor valaki megvásárol egy játékot, akkor valahogy teljesen másképpen áll hozzá, "ha már pénzt adott ki érte", mint amikor kipróbálja (demó, mindenféle access, béta, warez, ...). Ezzel nem azt állítom, hogy ez feltétlenül egy jó játék, csupán arra szeretnék rávilágítani, mennyire befolyásolja az élményt, ha megdolgozik az ember érte...

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#31) countofhell


countofhell
(csendes tag)

Sokszor olyan érzésem van, hogy a Trilógia egybeforrt az N7-el.

Szerintem sokaknál már az kivágta a biztosítékot, hogy nem egy badass N7-es katonát alakítunk/irányítunk hanem a PC ( playable character ) egy Pathfinder egy sokoldalú mesterséges intelligenciával.
Szerintem SAM-nek is jelentős szerepe van a játékban mint magának a Pathfindernek. De mindvégig azt érezteti velünk a játék, hogy nem SAM itt a főnök és nem is Adison vagy Tan, hanem mi azaz a Pathfinder. :)

(#32) KFORboy válasza ribizly (#30) üzenetére


KFORboy
(senior tag)

Engem pont úgy befolyásol, hogy a munkám, időm, energiám pénzbeli honorációja... azaz az életem egy darabkáját adom valamiért.
R-gó vannak elvárásaim... pláne ha már ilyen nagy cím és még a Mass Effect nevet is ráakasztották aminek a történetorientáltsága, filmszerű élménye végett vagyok én is a rajongói tábor tagja.

Ez a játék meg egy rossz vicc, mint ahogy a harmadik, egyben trilógia lezáró rész is...

Ugyan ez volt réges-régen a GTA IV PC megjelenésekor is... csak az másképp...
ElbaCták a portolást és kb egy év után volt 100%-os a játék mire optimalizálták meg kiszedték a sok idegesítő szarságot a Games for WinFOS Live meg SocialClubos marhaságok végett.

Az eredmény akkor is ugyan az volt;
vissza akartam kapni a pénzem, nem akartam tovább játszani vele !

De jelentem ezt nem vettem meg; mert nem 1Bites agyam van...

Volt lehetőségem szórakázni vele szerencsémre/balszerencsémre :U
CoD lett a Mass Deffect-ből... kijön évente az új rész, csilivili pár újítással, 4-5 órás történettel és pussz Pá
Köszi nem kérek belőle :N

Ugyan így nem fog javítani a renoméján az, hogy van 1-2 forma aki mégis megvette és ezért muszájból kell hájpolni ha már kiölte rá a pénz a szerencsétlenje.
Ez inkább Qrva gáz... tesztelni független állásponttal szokás, ez a teszt meg csak arról szól, hogy elmegy az arcba rikító ordenáré dolgok mellett legyintve egyet, hogy nem vészes, ami meg egyben van a játékban azt az egekbe magasztalja...

[ Szerkesztve ]

Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

(#33) Romvr válasza KFORboy (#32) üzenetére


Romvr
(őstag)

"CoD lett a Mass Deffect-ből... kijön évente az új rész,"
Mass Effect 3 - 2012
Mass Effect Andromeda - 2017

" csilivili pár újítással,"
Unreal Engine 3 - 2012
Frostbite - 2017

"4-5 órás történettel"
A fő csapásvonal SpeedRun-al 12 óra. Nekem 57 óra volt végigvinni sok-sok mellékküldivel

-- Ezekre egyben reflektálva: Te biztos hogy a Mass Effect Andromeda-t töltötted le és nem valami mást? :DDD

"Köszi nem kérek belőle :N"
Senki nem is kényszerített... te kalózkodtad le saját hatáskörben.... és hülyézel le mindenkit akinek volt fölösleges 15-20 ezer forintja meg több 10 órája a játékban utána.

"Ugyan így nem fog javítani a renoméján az, hogy van 1-2 forma aki mégis megvette és ezért muszájból kell hájpolni ha már kiölte rá a pénz a szerencsétlenje."
Ezt kérlek fordítsd le magyarra mert nem értem ki hájpol és mit muszájból.

"Ez inkább Qrva gáz... tesztelni független állásponttal szokás"
Akinek ez a munkája annak igen, annak független álláspontot kellene közölnie és az olvasóra bízni a tanulságok levonását. De ez egy blog ahová mindenki beírhatja a saját véleményét és az ő álláspontjából vizsgálja a dolgokat. Te is készíthetsz cikket a májgombóc leves készítésének titkairól.

"ez a teszt meg csak arról szól, hogy elmegy az arcba rikító ordenáré dolgok mellett legyintve egyet, hogy nem vészes"
Mert nem vészes. Pár grafikai bug amik itt-ott megjelentek... na puff neki. Bezzeg mikor a Skyrim vagy Witcher 3-ban voltak hibák tonna számra arra mindenki legyintett. Pedig abban voltak GameBreaking hibák is megjelenés után. Itt meg előfordul 2-3 említésre méltó és mindenki habzó szájjal szidja a készítők anyját. Egyszerűen divat lett mindent utálni, mindenre fröcsögni és mindenbe belekötni. Az emberek már nem tudják hogy kell örülni és élvezni valamit... ez valahol szomorú.

" ami meg egyben van a játékban azt az egekbe magasztalja..."
Aha... kérlek pontosíts hol magasztaltam egekbe és mit.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#34) KFORboy válasza Romvr (#33) üzenetére


KFORboy
(senior tag)

"blablablabla..."

4-5 órás történet az... PONT
Az hogy Te béna vagy és tizen órákat szenvedsz vele... te dolgod
Mindenhol másutt állítják 4-5 órás a fő történeti szál kb mint egy CoD-nál, hasonló klisékkel.

Nem töltöttem le, szimplán másnál játszottam aki berendelte 10 órás elő-elő nyitány játékot (csak ő 3-4 óra után csapta falhoz a billentyűzetet... én valamivel több mint 2 óra után álltam fel és mondtam azt, hogy köszönöm, pedig voltak mentett pozíciók is, mutatott epic érdekes dolgokat, de karcsú volt az összképhez viszonyítva)
De köszi, hogy már Warezzal vádolsz és társai... [mondjuk nem lepődtem meg, ilyen ferdítős teszt után :N ]

Épp az előbb dobta be a kolléga, hogy jajj még csak meg sem vettem, mert ehhez meg kell venni, hogy élvezd vagy reális képet láss róla... vagy tudom is én... átérezzem ezt a feelinget vagy mi Facom...
Pls :U

Te hájpolsz és te tudod a miértjét nem én, sorry ha bonyolultan fogalmaztam és nem érted... ennél lejjebb nem tudom rakni a lécet !

Aki tesztel... tesztet mutat be... az Pro és Kontra elven mutassa be azt.
Te csak Prot emeled az egekbe, a Kontrát meg a szőnyeg alá próbálod söpörni.

Nem apró bugok vannak, konkrétan játékot élvezhetetlenné tevő problémák voltak nyitáskor és most se sok javult, csak szépítettek a Deafult modellek arcain, mert azt hitték az a baj... véletlenül sem az, hogy poligononként átesel a mappon és társai...
Nem divatból fikázok; leírtam a valóságot, a tényeket arról amitől JÓVAL TÖBBET VÁRNÁNK.
Pofán köpik a Mass Effect címet ezzel, lévén semmi más mint egy újabb rókabőr amit már egyszer eljátszottak.
(Méghozzá még egyszer JÓ DRÁGÁN)

A Skyrim meg egy végtelenségig játszható csillió játékidőt ígérő hatalmas sandbox ami a hibái ellenére jó játék.
Ez meg egy X@R ami még hibás is !
(A Witcher meg nem mozgat, még nem játszottam :") )

Olvasd végig a cikked és ha neked nem tűnik fel elsőre, hogy milyen könnyelmű vagy a játékkal szemben, akkor nincs az az ember aki megértetné veled !
Sorry, nem tudok segíteni :(

[ Szerkesztve ]

Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !

(#35) Romvr válasza KFORboy (#34) üzenetére


Romvr
(őstag)

"4-5 órás történet az... PONT" & "Mindenhol másutt állítják 4-5 órás a fő történeti szál kb mint egy CoD-nál, hasonló klisékkel."
Nyilván neked hiszek és nem a személyes tapasztalatnak és az általános vélekedésnek... amiről te beszélsz az a csalással és egyéb játéktechnikai hibák kihasználásával elért SpeedRUN... de akkor a Skyrim meg 48 perc... tehát az még akkor sokkal szarabb mint a COD... hülye akinek a kedvence és szereti!

"Az hogy Te béna vagy és tizen órákat szenvedsz vele..."
Te meg szimplán idióta troll vagy, ha már így átcsaptunk személyeskedésbe. Egy játékot élvezni kell és nem minél hamarabb kipörgetni. Gondolom te borkóstolóra is úgy mennél hogy két perc alatt benyakalnál mindent aztán közölnéd hogy de szar volt az egész mert ilyen hamar vége lett...

"Te hájpolsz és te tudod a miértjét nem én, sorry ha bonyolultan fogalmaztam és nem érted... ennél lejjebb nem tudom rakni a lécet !"
Látom fogalmi zavarban szenvedsz. A Hype az amikor nem említünk semmilyen hibát és egekig magasztalunk egy játékot. Én azt mondtam hogy élvezetes a játék, kiemeltem a hibákat amikkel találkoztam és adtam neki egy 7.5/10-es értékelést ami lássuk be nem 8-9-10... ha hájpolnék akkor 10/10 lenne és nem volnának külön kiemelve a hibák amikkel találkoztam.

De te erre lehülyéztél, lebénáztál....Komolyan menj el orvoshoz, mert valami nem stimmel a fejedben.

"Aki tesztel... tesztet mutat be... az Pro és Kontra elven mutassa be azt.
Te csak Prot emeled az egekbe, a Kontrát meg a szőnyeg alá próbálod söpörni."

Erre nem tudok mit mondani. Leírtam mit tapasztaltam. A jót és a rosszat is. A végén összegeztem a játék jó és rossz tulajdonságait címszavakban. De gondolom képtelen voltál értelmezni egy ilyen bonyolult szöveggel megáldott eposzi hosszúságú cikket.

"Nem apró bugok vannak, konkrétan játékot élvezhetetlenné tevő problémák voltak nyitáskor"
Kérlek sorold azokat a játékot élvezhetetlenné tévő problémákat. Mert én ilyennel nem találkoztam. Persze lehet hogy az ismerősödnél sokkal több jött elő mint nálam... Tényleg érdekel mikkel találkoztál az alatt a 2 óra alatt.

"és most se sok javult"
Mégis honnan tudod? Hisz akinél játszottál nyilván már nem játszik vele ha 3 óra után falhoz akarta csapni a billentyűzetet. Neked meg meg sincs, hisz nem vásárolsz és nem warezoltál sem. :U

"A Skyrim meg egy végtelenségig játszható csillió játékidőt ígérő hatalmas sandbox ami a hibái ellenére jó játék." vs "Ez meg egy X@R ami még hibás is !"
Kár Hypeolni a Skyrim-et. Egyszer végigvittem de azóta se tudom még egyszer rászánni magam. Unalmas a történet, már a megjelenésekor elavult volt a grafikája és még mindig hemzseg a hibáktól. Olyan hibáktól ami a játékmenetet is befolyásolja és elveszi a kedvet két perc után. Hülye aki a szereti és béna aki még a mai napig is tud játszani vele. :P

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

(#36) davidsone válasza KFORboy (#28) üzenetére


davidsone
(addikt)

grat :U

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#37) countofhell


countofhell
(csendes tag)

Horizon Zero Dawn-ból is már megszületett a 3 órás Speed Run világrekord...
Akkor szerintem a MEA még mindig elég hosszú nem ? :D
Tényleg majd megpróbálom speed run-ban végigtolni ugyan mennyi lenne.

(#38) bullseye válasza countofhell (#37) üzenetére


bullseye
(addikt)

Zelda <1 óra, mekkora szar már! ;]

Nekem 91 óra volt. Néha nagyon jó, néha pofátlanul béna (nekem nem annyira a grafika fájt, inkább egyes szövegek, meg néhány bugos küldetés), egyébként sajnálatosan közepes. De alapvetően élveztem, különben nem toltam volna bele ennyi időt.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.