Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) pulyka jocó


pulyka jocó
(senior tag)

Vegyél kártyafüggettlen Iphone-t, i5s-t már olyan 160 körül kapsz (isamurai.hu pl) énse nagyon szeretem a t-mobilet, (csak azért náluk vagyok mert családtagok is) és egy ominózus telefont 30 ezer helyett 40 ert adtak. Szüleim vették, nem tudták hogy csak 30 volt kártyafüggetlenül.

(#2) djculture


djculture
(PH! félisten)

Telefont már évek óta ráfizetés szolgáltatótol venni...

Az október másodikai szavazás ugyanolyan sikeres volt mint a Svájciak elleni VB selejtező ahol a LŐTT GÓLOK 40 % -ÁT 100 %-BAN A MAGYAROK LŐTTÉK

(#3) Szatyor95


Szatyor95
(senior tag)

Szolgáltatótól telefont soha. Csak ráfizetés, és még problémásabb is.

Nyugodj békében Integra!

(#4) Aweriot


Aweriot
(PH! kedvence)

Telekomtól soha semmit.

"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell

(#5) .noxwill


.noxwill
(PH! kedvence)

Mostanában már tendencia hogy a szolgáltatóknál egy összegben sokkal drágább maga a telefon, mint függetlenül. Fura egy rendszer mert régen pont fordítva volt ez. Furcsa egy világ. Egyébként én pont most mentem el tőlük át a kékekhez, de egyik sumákolóbb mint a másik. De még mindig tartom hogy idehaza a Té még mindig a legkorrektebb, mint szolgáltató.

All→M8

(#6) marositech válasza .noxwill (#5) üzenetére


marositech
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben igazad van, valóban megfordult a tedencia, bár annyira kirívóan kartellezést látok a szolgáltatóknál, mintsem versenyt.
Bár, azt is sejtem, hogy nekik hiba volt az Ikon csomagok bevezetése és próbálják valahogy aljas módon rábírni a szolgákat, hogy csomagot váltsanak.
Csak aza kérdés meddig csinálhatják...

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#7) lehella


lehella
(senior tag)

Én ugyan csak néhány éve fizetem előfizetéssel a telefonálásokat, de nem azért drágább manapság szolgáltatónál a telefon, mert régen nem volt lebeszélhető a fix havidíj, és valahol be kell hozni azt? A Vodafonenál is alapból drágábbak a telefonok, mint az olcsóbb előfizetésekben kapható készülékek, bár tavaly karácsonykor ugyanolyan előfizetéssel, féláron is meglehetett kapni az adott (nem legújabb - Galaxy S3 Mini) modellt.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.