Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`Szerintetek az apple-nél mennyire érdekli a részvényeseket/tulajdonosokat az emberek sírása??`
-Csak annyira, hogy ha nem erdekelne az emberek velemenye az Apple-t, mar reg csokkenne az eladasok szama.. Ennek pont az ellenkezoje trotenik
`Kb úgy nagyjából semennyire. Nyomják az új cuccokat, nincs kiforrva, nyomják az új os-t, nincs letesztelve. Nem baj majd a nép, az isten adta nép úgyis megveszi mert attól lesz olyan jó neki!`
iOS: 2008 ot van beta verzio, minden even....
OSX: Itt szinten van beta verzio, nyilvanosan letoltheto az Apple oldalarol, barki szamara elerheto, nem csak fejlesztok szamara.
`Persze ha az andriodnál gond van megy a cirkusz, lobbanak a fáklyák gyűlik a sok lázadozó tömeg.`
-Kerlek olvasd el a 6 Plus hajlitasarol lekozolt ketto forumot... Ott azok is szidjak, akik sosem hasznaltak meg ilyen telefont, sot akik nem is akarnak, es akik nem is fognak ilyen telefont hasznalni.. Ott azert a haterek elegge JIHADOLTAK..`Nekem akári akármit mond az apple csupán jobbs által felépített világból él, az új vezetőknek már lassan nem lesz ötletük se, a fejlesztőket ostorral ütik hogy dolgozzanak gyorsabban. `
-Eloszor is Jobs. Masodszorra a fejlesztok ugyanazok`Meg is van az eredménye. Nem baj, a lényeg hogy rekord bevétele legyen a cégnek!`
-``Szerintetek az apple-nél mennyire érdekli a részvényeseket/tulajdonosokat az emberek sírása??``-Ez a TE idezeted
Ha barmilyen ceg le..arja az ugyfeleit, akkor az ugyfelek keresni fognak egy masik ceget... En azt tennem, szerintem TE is
-
ToniSoprano
addikt
Rokonom, a frissítés óta nem tud telefonálni az Iphone 4S-én, de lazán fogta fel, jó lesz akkor fényképezőnek. Mondjuk 4S-re merészség telepíteni a 8-at' csak csak ő szerintem nem olvassa a fórumokat, rákérdezett a teló frissítésre, igent nyomott, azóta gyakorlatlag használhatatlan atelefon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest