Fantasztikus ötlet! A költséget nem tudom hova tenni. Egy buktatója lehet neki, hogy sajáton mindenki szívesebben kockul.( Én legalábbis így vagyok vele, még ha a gépem nem is egy Fekete Laci, ami kell, azt elviszi) Egyébként jó az ötlet, nagyon tetszik. Egy éjszakára 17.00-másnap 10.00 egy 10-15k-t szerintem elkérhettek érte
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [sonar:] WSDD, avagy hálózati felderítés
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Rowon:] AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
aktív tag
Sosem jártam lan partykra. Ha hideg volt, akkor mi a kocsmában kötöttük ki suli után.
De sok sikert a haverodnak a beindításához!
[ Szerkesztve ]
Mentalita'
macimeister
aktív tag
Nem azt a világot éljük, hogy valaki is kiadjon egy éjszakáért 15 rongyot. Akinek pedig nem akadály annak van gépe is és megoldja. Én spec maximum 5 ezret adnék egy éjszakáért, függetlenül attól, hogy otthon milyen gépem van és mennyire vagyok tehetős. Inkább a helyre hajtanék rá ahol tudnának az emberek lanpartyt csinálni mert pl senkinek sincs akkora háza. A komplett konfigokkal felszerelt terem szerintem bukta. Főleg, hogy nagyon hamar nem érnek a konfigok semmit és legalább 10 csúcskonfigot kellene fenntartani. És persze amit te is említettél, hogy mindenki a saját cuccát szokta meg
manoarc
senior tag
Igen az 5k reálisabb , gyerünk még kommenteljetek !
{。^◕‿◕^。}
7600 GS
addikt
Én támogatom az ötletet, de sajna kecskeméti vagyok. De mindenesetre sok sikert hozzá, biztos van felvevőpiaca az ilyen dolognak, mert LAN-ozni egy életérzés.
Marci
[ Szerkesztve ]
Thome
addikt
Nem akarom elcseszni a kedved, de a mai pénztelen világban kb halott ötlet.
Tán óradíjban lehetne még profitálni belőle, de így is elég valószínű a bukta.. Példaképp 500ft/óra/gép.
Egyetértek, erre senkinek nincs pénze ma már..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
manoarc
senior tag
Köszi , tolmácsolom az illetékesnek de azért még jöhetnek a kommentek
{。^◕‿◕^。}
Lenry
félisten
mi anno minden iskolai szünetben tartottunk LAN partyt, ma már maradok a szexi magassarkú csizmás nőknél és a forralt bornál
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
manoarc
senior tag
Ez király
{。^◕‿◕^。}
hoffman_
nagyúr
Apám, ez asztán a fíling!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
huntermati
tag
Codegen táp befigyel
Alkukirály
tag
Ötletnek jó, de a mostani világban felejtős.
Nem szabad elfelejteni, hogy egyre kevesebb lesz az emberek pénze, a Te gépeid pedig amortizálódnak, s fejleszteni is kell, az pedig nem kis pénz...
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Vivobook Pro 14X 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP Probook 650 G1 laptop (15,6FHD/I5-G4/8GB/500GB) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Lenovo t450s laptop (14FHD/I5-G5/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia
- F1 pro v2 mtsimtech
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar