Hirdetés

2021. október 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Magoold


Magoold
veterán

Kajmán-szigetek , az már gyanús! ;]

A világ alsó fertálya jutott nekem! És hiába nyalom tisztára, mindig a fejemre szarik!

(#2) mepet


mepet
addikt

Azta. Veszek valami shitcoint, amivel elvesztem a pénzem 90%-át, aztán gyorsan feljelentem a váltót, hogy csakis miattuk mehetett le az ár...

Mondjuk a macskát a mikróba történet őshazájában nem annyira meglepő. Ennyi erővel feljelentem az amerikai hatóságokat, hogy a kamunyomozásukkal manipulálják az árfolyamokat...

Erre a hírre van egy szakkifejezés: FUD.

(#3) tomazin


tomazin
veterán
LOGOUT blog

Tehat ha a tozsdei aggregatoroknak lehet fizetni azert,h a tranzakciot oda kuldjek ahonnan a zseton jon azt nem kell vizsgalni. (Ld. Robinhood)
Ugyanezzel az elvvel Muskot is nyugodtan seggbe lehet billenteni.
Termeszetesen rugjak seggbe a binancet is, ha olyasmit csinalnak amit nem kene, csak egy kicsit szanalmas ez a szinjatek.

(#4) vicze1 válasza tomazin (#3) üzenetére


vicze1
nagyúr

"Ugyanezzel az elvvel Muskot is nyugodtan seggbe lehet billenteni."
Megették, 40milla + le kellett mondjon mint Tesla vetőségi tanácsi posztjáról, és szavazati jogáról 3évre. Azóta 2x megsértette az egyezményt és valószínű lesznek még szankciók ellene csak ez egy elég lassú folyamat és nem a mai világ sebességéhez van kitalálva.

(#5) Tajrexi válasza vicze1 (#4) üzenetére


Tajrexi
tag

Nem is tudtam, hogy kannibálok áldozata lett. :))

(#6) Namelesske


Namelesske
addikt

Egy ideig foglalkoztatott a dolog, hasonló hatással van az agyra mint a Facebook vagy a többi közösségi média, folyamatosan kapod az ingereket, nem kell várni a piac nyitásra stb. Nagyon bele lehet forgatni magad.... Na most a Binance pedig tökéletes platform volt a ma már annyira megszokott shittalkhoz, találgatásokhoz, pletykákhoz és egyéb nem alátámasztott idióta elméletekhez szépen újságírásba csomagolva eladni az átlag Józsinak, aki ha csak egyoldalúan tájékozódott innen például nyilván bukott. Azért azt érdemes tudni, hogy van azért némi lag a valóság és a grafikonok meg az interneten írt baromságok között. Nagyon nehéz ezekre alapozva döntést hozni.

Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

(#7) Narxis


Narxis
nagyúr

Ennyit a kriptovalutáról.

I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

(#8) jerry311


jerry311
veterán

Pffff
Hetente vannak crypto manipulációs hírek/cikkek mindenhol...

https://www.facebook.com/RailwayRelay/ - League of Legends: spambox

(#9) togvau válasza Narxis (#7) üzenetére


togvau
senior tag

már hány éve mondogatod ezt, közben egyre jobbna terjed :D

Egyébként ennyit a hagyományos valutáról, ahol már sokezerszer lett bizonyítva a bennfentes kereskedelem, és az még csak a jobbik része..

hitler, sztálin, micro usb

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.