- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Cowardly Dog #40 üzenetére
Sok mindenben igazad van. De vannak dolgok amik nem úgy mennek mint gondolnad. Amiket leirok azok nem 20-30 eve voltak. Arrol is fogok meselni mi volt akkor.
Ezek 10eve voltak es a helyzet nem valtozott. Csak finomodott. A cctv-t nem nezi kulsos ceg. De ha igy lenne az is tok mindegy lenne. Nem akartam leloni az egyik sztoryt de elarulok egyet most. A folias poggyaszod csak azert van egyelore biztonsagban mert nagyon kevesen foliaznak meg ezert nem szaroznak vele. Ha atszallo utas vagy akkor pont leszarjak a foliat. Szinte lehetetlen visszakeresni hol szedtek le rola. Sokszor nem az rakja a gepet aki kiszedte. Es ha megis kell a rakodoknak a folias csomagod tartalma , akkor miutan atneztek feldobjak cimke nelkul egy masik jaratra timbuktu felé es viszlat. Onnantol a csomagod neve RUSH -
válasz
Cowardly Dog #40 üzenetére
Tul sokat nezed a macgyver-t. Szoval mindegy mi volt a csomagban. Ujsagpapir vagy csiszolt gyemant, fizetnek. Megis mit? Amit bemondasz? Ja jo. Hagyjuk.
(#42) Cowardly Dog Ok! Nem is a szavaid hihetoseget kerdojeleztem meg. Csak elkezdtel vizionalni, hogy ha ez lesz meg az lesz. Megnyugodhatsz, hogy semmi sem lesz, bemondasra nem fognak karteriteni, kulonben 1 nap alatt csodbe menne az osszes legitarsasag. Szo sincs kotekedesrol. Foldtol elrugaszkodott dolgokrol beszelsz.
Meg mindig nem jutott el oda a dolog, hogy leirjad, hogyan bizonyitod be, hogy a noti bent volt a csomagban? Vagy csak bemondod es perkalnak? Milyen noti is volt? Bemutatsz egy szamlat. Es? Ha nem az volt? 30 ezre spiaci szemet, vagy csucsnoti 500-ert? Ki tudhatja?
-
válasz
Cowardly Dog #38 üzenetére
Induljunk onnan, hogyan bizonyitod azt, hogy noti volt a csomagban nem 20 db ujsag? (a suly miatt pl)
Nem tudom repultel-e mar, nalam ugy volt az egyik pl, hogy befoliaztattam a cumot, majd feladtam, raadasul a transzatlanti ut utan tovabb is repultem, szoval ott felvettem a csomagot es azonnal adtam is le, majd ujbol felvettem es csak ezutan fel/egy nappal kezdtem vele foglalkozni. Ha eszreveszem, hogy piszkalva volt, akkor a budos eletben nem derul ki hol tortent. Azt meg foleg nem tudtam volna bizonyitani, hogy mi tunt el.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Cowardly Dog #34 üzenetére
"A reptérnek nincs olyan pontja, amit ne figyelne egyszerre legalább kettő vagy három kamera."
Ez igaz, szinte minden területet lefednek a kamerák, viszont kb a hülye is tudja már, hogy melyik a holtpont, hova kell tolni egy konténert merre kell fordulni a táskával és kész.
A kamerák felülről figyelnek és kanyarba nem látnak. A csomagosztályozóban amikor a szallagról leszedik a poggyászt sokszor berakják egy ponyvás kocsiba vagy egy konténerbe és már nem is látja a kamera.
Egész addig van biztonságban a táskád amíg a csekkolásnál el nem tűnik az átvilágító helységbe. Onnantól ugyan kamerák figyelik de azok mind kijátszhatóak. Tehát biztonságban csak nálad van a poggyász. Ha a kamerák miatt nem tudnának lopni akkor ma sem lennének panaszkodó utasok.
Pedig vannak több százan. És még vagy 4* annyian nem tesznek feljelentést.
És nem is a Magyar reptér a legrosszabb. Páris Varsó és a keleti blokkok, arra felé sokszor azzal sem foglalkoznak, hogy visszazárják a poggyászt.Csak nézd meg areptereket, mindenhol az alja nép dolgozik. Emigránsok, vendégmunkások, fillérekért mégis mire számítson az ember?
-
válasz
Cowardly Dog #27 üzenetére
Be tudod bizonyitani, hogy ott nem volt megbontva a folia, mikor feladtad? Nem.
Be tudod bizonyitani, hogy a hianyzo suly nem egy feltegla volt? Nem
Szoval akkor hol volt notebook es hova lett?
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Cowardly Dog #29 üzenetére
"Nem segíti viszont a magyar hatóságok munkáját, hogy immár ötvenezer forint a szabálysértési értékhatár, tehát a rendőrök csak az ennél nagyobb lopást kezelik bűncselekményként."
Ez egy részlet az Origo hireiből. Igaz 2013-as a cikk de azóta tudtommal nem változott semmi.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Cowardly Dog #27 üzenetére
Teljesen jogos az észrevétel. Ma jelenleg a fólia egy jó választás. De sajnos koránt sem biztonságos.
Egy apró és gyakran alkalmazott trükk segítségével egyszerűen kijátszható.Sajnos 50e forint alatt szabálysérétsi bírságként kezelik a lopásokat. És sok utas be sem jelenti mert szégyellik, hogy mennyire figyelmetlenek voltak.
Ha nincs tetenérés vagy nem találják meg a rakodónál az ellopott értéket nem tudnak mit csinálni.
A poggyász súlyával sokszor az utasok is visszaéltek. A legtöbb lopás nem a rakodóktól ered. Az csupán a 30%-a. Nagyon sokat lopnak az utasok is. Ezt is le fogom írni csak ne felejtsem el.
Továbbá mutatok majd egy majdnem biztonságos poggyászt. -
válasz
Cowardly Dog #25 üzenetére
biztos lehet a célország repterének a general manager-e, hogy addig én onnan el nem megyek, amíg a károm + elvesztegetett időm meg nem térítik.
O persze. Nem fogod tudni ketseget kizaroan bizonyitani, hogy mi volt a csomagban, ami eltunt, innentol fogva nincs mit megteriteni nekik. Ha ezt nem veszi valaki tudomasul, akkor ok hivnak rendort es szepen kikisernek onnan.
-
válasz
Cowardly Dog #19 üzenetére
Húgom és Édesanyám is rendszeresen utazik oda-vissza az USA-ba és eddig hiába fóliáztatták le a csomagjaikat, kivétel nélkül mindig felbontották és hiányzott belőle. Amikor kérdezték az információn, hogy akkor ezt most hogyan is intézzék, akkor közölték, hogy menjenek ahhoz a biztosítóhoz, akinél utasbiztosítást kötöttek, mert őket nem érdekli a dolog. A biztosító meg természetesen szintén elhajtott minket, mondván ha nincs róla számla, akkor nem is volt olyan. A Samsonite műanyag bőröndöt is ők tették tönkre... Persze. Mindig lopnak. Ha mást nem, akkor az ajándék csokit, de valamit mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A repülőtér az egyik legbiztonságosabb létesítmény. Fokozottan felügyelt és többszörösen átvilágított minden dolgozó és...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- i7 11700K számítógép, PC, 16GB DDR4 memória, Intel CPU, számítógép, asztali gép, félkonfig
- PS4-es gyűjteményem eladó! 2. csomag
- Hp Zbook 15 G2 /i7-MQ, 12 GB RAM, 500GB HDD, FHD, NVIDIA/
- ASUS X99-DELUXE II + Intel Core i7-6850K + Noctua NH-D15
- Dell Precision M2800 /i7-4810MQ, 16GB RAM, 256GB SSD, 15,6"-FHD, Tervezői VGA/
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest