- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cowardly Dog
csendes tag
Elég sokat repülök. Teljesen lényegtelen, hogy mi volt a csomagban, ha súly difi van, mivel loptak belőle. Innentől kezdve a reptér fizetni fog neked egy X összeget (ami reálisnak tűnhet, pl bekérik a notebookod számláját, garancia papírját, bármit), csak kussolj és ne verd ki a balhét mindenhol, ne járasd le őket, mert a belső vizsgálaton úgyis ki fog derülni ki volt az.
Volt kontaktusod a csomaggal, arra is volt időd, hogy kemény 4mp-alatt megnézd, minden rendben van-e. Ha pedig nem volt (automatikusan átpakolták), csak a végállomáson veszed észre, akkor is ki fog derülni, hogy hol keletkezett a sérülés, mert ugyan úgy vissza fogják nézni az összes érintett kamera felvételt az összes érintett reptéren / raktérben. Ha 2015-ben is olyan egyszerű és lebukás mentes lenne lopni, mint ahogy ez a szöveg bemutatja azt 20-30 éve, akkor nem repülne senki. Egyszerűen nem éri meg lopni ekkora lebukási ráta mellett, mert bukod az erkölcsi bizonyítványod is egy életre, plusz ha olyan összeghatárba tenyerelsz, akkor mész a szappanozóba.
Komolyan nem vagytok tisztában azzal, hogy a reptér 100%-os felelősséggel bír a leadott csomagok felett és a lehető legjobban védi is magát ez miatt (az utasoktól és dolgozóktól egyaránt, nem véletlenül látja el minden esetben külsős cég a CCTV-k felügyeletét)?
Példa: Ha leég X rakodó rész, és bent ég Y csomag, akkor a reptér nem fog fizetni a csomagotok után, mert lehet csak üres táska volt, vagy épp csak alsógatyák voltak benn? Ez nem így működik, minden elveszett, ellopott, megsérült, megsemmisült csomag után fizetni fognak.
Ui: Nekem még a betört (inkább repedt, de elég erősen) keményfedelű poggyászom árát is kifizették Madrid-ban, amint jeleztem, hogy ez nem ilyen volt, amikor leadtam. Még számla sem kellett. Egy papírt kellett kitölteném az adataimmal, számlaszámmal, a táska elméleti összegével és ennyi. Nem is kezdtem el sipákolni Tripadvisor-on, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A repülőtér az egyik legbiztonságosabb létesítmény. Fokozottan felügyelt és többszörösen átvilágított minden dolgozó és...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest